Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η πιο Viral ανακοίνωση: «Δεν μπορούμε να εξετάσουμε… λόγο συρρίκνωσης πέους»

Το βραβείο της…. πιο επικής ανακοίνωσης που έχει θυροκολληθεί ποτέ σε πολυκατοικία, διεκδικεί αυτή από το Παλαιό Φάληρο, η οποία έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

Κατά καιρούς γίνονται viral διάφορες ανακοινώσεις που βγαίνουν σε πολυκατοικίες, σχετικά με διάφορα θέματα που προκύπτουν, όπως είναι η θέρμανση, το ρεύμα και τα κοινόχρηστα και… άλλα.

Ελάχιστες όμως μπορούν να… πλησιάσουν αυτή στο Παλαιό Φάληρο στις αρχές Δεκεμβρίου και έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες.

Η συγκεκριμένη είναι γραμμένη από δύο γιατρούς, οι οποίοι λόγω του χρέους που υπάρχει για το φυσικό αέριο, δεν έχουν θέρμανση στο ιατρείο τους, με αποτέλεσμα ο ένας που ασχολείται με την ουρολογία των ανδρών, να μην μπορεί να τους εξετάσει λόγω συρρίκνωσης του πέους των πελατών του.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε εάν η επική αυτή ανακοίνωση ήταν αρκετή για να πείσει τους υπόλοιπους ενοίκους να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους

Δείτε την εκπληκτική ανακοίνωση…

Αγαπητοί ένοικοι,

Θερμή παράκληση όπως τακτοποιήσετε τις οικονομικές οφειλές προς το φυσικό αέριο, έτσι ώστε να έχουμε ξανά θέρμανση στην πολυκατοικία.

Κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση τακτοποίηση των οφειλών, γιατί καθίσταται πραγματικά αδύνατη η κλινική εξέταση των ανδρών λόγω συρρίκνωσης του πέους λόγω ψύχους.

Υ.Γ Για οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε πάντα στην διάθεσή σας. Καλές γιορτές.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!