Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η τελευταία εμφάνιση του Γιάννη Διακογιάννη με την Θετή Κόρη του Ρίκα Βαγιάνη

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία καθώς πέθανε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας, ραδιοσχολιαστής και παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών της τηλεόρασης, Γιάννης Διακογιάννης. Ο Γιάννης Διακογιάννης πέθανε σε ηλικία 91 ετών, κάνοντας φτωχότερο το χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας στην Ελλάδα.Ο Γιάννης Διακογιάννης υπήρξε νυμφευμένος με τη Βαρβάρα Δράκου, υιοθετώντας την κόρη της (από το γάμο με το δημοσιογράφο Οδυσσέα Ζούλα), την αείμνηστη Ρίκα Βαγιάνη.

Η τελευταία κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με την κόρη του Ρίκα Βαγιάνη

Ήταν Ιούλιος του 2014, όταν ο μεγάλος αθλητικογράφος Γιάννης Διακογιάννης εμφανιζόταν στην εκπομπή της ΕΡΤ (τότε ΝΕΡΙΤ) μαζί με την θετή του και αγαπημένη του κόρη Ρίκα Βαγιάνη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, τον Αύγουστο του 2018 από καρκίνο.

Ο Γ. Διακογιάννης αγαπούσε πάρα πολύ τη Ρίκα Βαγιάνη όπως και εκείνη τον μπαμπά της και την μεγάλωσε σαν βιολογική του κόρη.

Λίγοι, εξάλλου, ξέρουν πώς προέκυψε το όνομα Βαγιάνη. Είναι τα αρχικά από το όνομα της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου γάμου της με τον Γιάννη Διακογιάννη.

Στις 12 Ιουλίου 2014 φιλοξενήθηκαν οι δυο τους στην εκπομπή «Πάντα ν’ ανταμώνουμε», σε μια από τις τελευταίες τους αν όχι την τελευταία τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!