Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτή είναι η πολυκατοικία του μέντορα του πατέρα Αντωνίου με την εκκλησία στην ταράτσα

Οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου είναι πάρα πολλές καθημερινά. Όλο και το αφήγημα του Πατέρα Αντώνιου, φαντάζει να καταρρέει.

Εκτός από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες, αίσθηση προκαλεί και ο υποστηρικτής του πατέρα Αντώνιου, ο πατήρ Ευάγγελος, ο οποίος με σθένος στηρίζει τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

Η πολυκατοικία με την εκκλησία στην ταράτσα

Μάλιστα, προ δυο ημερών, η εκπομπή Live News, είχε επιχειρήσει να παρουσιάσει το προφίλ του πατέρα Ευάγγελου, ο οποίος μέσα από τις «πύρινες» δηλώσεις του κατά την εποχή του κοροναϊού, έγινε ευρύτερα γνωστός.

Σύμφωνα με το MEGA η φιλία του, με τον πατέρα Αντώνιο είναι γνωστή και ξεκινά από τα χρόνια που και οι δύο επισκέπτονταν το Καμερούν σε φιλανθρωπικές αποστολές.

Μαζί από την δημιουργία της «Κιβωτού», μέχρι τις μέρες που η οργάνωση έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα και άρχισε να προσελκύει δωρεές εκατομμυρίων.

To εκκλησάκι στην ταράτσα του σπιτιού του, κλέβει την παράσταση και μαγνητίζει τα βλέμματα. Οι εκφράσεις, ο τόνος και το ηχόχρωμα της φωνής του, τον έκαναν γρήγορα ξεχωριστό. Πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την πρώτη διετία του κοροναϊού.

Μάλιστα, η εκπομπή Super Κατερίνα, έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με το σπίτι του πατρός Ευαγγέλου, στο οποίο φαίνεται η εκκλησία στην ταράτσα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!