Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη για σεξουαλική κακοποίηση ΑμΕΑ: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες – «Θα σε σταυρώσουμε σαν τον Χριστό και θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα»

Άρχισε χθες (06/12) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου η πολυαναμενόμενη δίκη του 20χρονου για τη σοκαριστική υπόθεση Γιάννη, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης τα προηγούμενα χρόνια από τον ιερέα θείο του, καθώς και από άλλα τρία άτομα.

Ο νεαρός φέρεται να βιαζόταν από τα 14 έως τα 19 του χρόνια. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 20χρονος, ο οποίος έχει ελαφρά νοητική στέρηση, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν φίλο του πατέρα του, από τον ιερέα αδελφό του πατέρα του, από έναν ακόμα ιερέα και από τον αδελφό του τελευταίου, που αντιμετωπίζει προβλήματα αναπηρίας. Το μαρτύριο του νεαρού φέρεται να λάμβανε χώρα με τη συγκατάθεση του ίδιου του πατέρα, ο οποίος είναι και αυτός κατηγορούμενος.

Μαρτύριο

Το μαρτύριο του Γιάννη αποτυπώθηκε στις φράσεις που ο ίδιος ανέφερε στις καταθέσεις του και χθες ανέγνωσε ο εισαγγελέας. «Θα σε σταυρώσουμε σαν τον Χριστό και θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα», φέρεται να του έλεγαν, με σκοπό να τον τρομοκρατήσουν, όταν εκείνος τους εκλιπαρούσε να μην του κάνουν κακό και να μην τον βιάσουν για ακόμα μία φορά.

Για την εκδίκαση της υπόθεσης το σύνολο των μαρτύρων ξεπερνά τους 40, ενώ το δικαστήριο διέκοψε χθες το μεσημέρι και θα συνεχίσει σήμερα στις 9.00 το πρωί με την κατάθεση του 20χρονου Γιάννη, παρά το γεγονός ότι ο συνήγορός του ζήτησε να εξαιρεθεί αυτής της επίπονης για τον ψυχικό του κόσμο διαδικασίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!