Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η περιγραφή μαθητή από τις Σέρρες: «Άρχισαν να πέφτουν πάνω μας σοβάδες και χώματα»

Για την έκρηξη που σημειώθηκε στον λέβητα του σχολείου στις Σέρρες και στοίχισε τη ζωή ενός μαθητή 11 ετών μίλησε ο έτερος μαθητής, 10 ετών, που τραυματίστηκε.

Το παιδί είπε πως έπαιζαν στο υπόστεγο του σχολείου γιατί έβρεχε και κάποια στιγμή είδαν να έρχονται κατά πάνω τους πέτρες και σίδερα.

Ενστικτωδώς άρχισαν να τρέχουν και, όπως είπε, ένα από τα παιδιά το χτύπησε σίδερο στο κεφάλι. «Ακούσαμε έναν τρομακτικό θόρυβο και πέσαμε κάτω. Άρχισαν να πέφτουν πάνω μας σοβάδες και χώματα» είπε χαρακτηριστικά ο μαθητής.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, το παιδί δεν ήξερε ότι ο συμμαθητής του είχε πεθάνει.

Να βρεθούν οι υπεύθυνοι

Με τον πατέρα του 11χρονου που πέθανε μετά την έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου στις Σέρρες είχε επικοινωνία ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Την ώρα που οι ευθύνες για την τραγωδία γίνονται «μπαλάκι» μεταξύ των αρμοδίων, ο κ. Χρυσάφης μιλώντας στο OPEN, είπε ότι «χθες είχα την πιο δύσκολη επικοινωνία της ζωής μου, με τον πατέρα του παιδιού. Τού έδωσα τον λόγο μου ότι θα βρεθούν οι υπεύθυνοι και θα λογοδοτήσουν όπως πρέπει. Γιατί δεν μπορεί κάποιοι, είτε ο εργολάβος με τις εγκληματικές αμέλειες είτε ο διευθυντής που επέτρεψε στον εργολάβο να μπει και να κάνει αυτή τη δουλειά, να μείνουν στο απυρόβλητο».

Ο κ. Χρυσάφης είπε πως «σε μια τραγικότητα, σε μια στιγμή που εύχομαι να μην το ζήσει κανένας ο άνθρωπος αυτός είπε «σε παρακαλώ Δήμαρχε οι υπεύθυνοι να βρεθούν και να λογοδοτήσουν για την ψυχή του παιδιού μου». Και αυτόν τον λόγο θα τον κρατήσω. Γιατί είναι κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι. Ο Δήμος θα κινηθεί ενάντια και στον εργολάβο και στον διευθυντή».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!