Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιβωτός του Κόσμου: «Είναι ανέστιοι – Πέρασαν τη νύχτα στο αυτοκίνητο» – Τι λένε οι δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου

Οι δικηγόροι του Πατέρα Αντωνίου,  μίλησαν στις κάμερες σήμερα για την κατάσταση στην οποία είναι ο Πατέρας και η Πρεσβυτέρα, έπειτα από τις εξελίξεις με την Κιβωτό του Κόσμου.

«Είναι ανέστιος, δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία όπως γράφεται και αυτό που απαιτούμε είναι την άμεση παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών», ανέφερε ο κ. Κονταξής ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση των οικείων εισαγγελικών αρχών και σημείωσε ότι τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους για τη μόνιμη κατοικία του πατρός Αντωνίου που φέρεται να είναι ένα οίκημα στη Ραφήνα, ο δικηγόρος είπε πως δεν ισχύει και ότι το μοναδικό σπίτι του είναι αυτό μέσα στη δομή της «Κιβωτού» κάτι που γνωρίζει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης.

Δεν άφησαν να πάρουν μαζί τους τα πράγματά τους

Ο κ. Κώτσος από τη μεριά του ανέφερε ότι «έγινε αλλαγή της κλειδαριάς του κοιτώνα τους εντός της Κιβωτού αδικαιολόγητα και παράνομα χωρίς να τους έχει επιδοθεί καν νόμιμα οποιαδήποτε δικαστική απόφαση ή διάταξη. Η αδικαιολόγητη άρνηση των ιθυνόντων να παραλάβουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, οδήγησαν ένα ζεύγος με το ανήλικο παιδί τους να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο γιατί δεν έχουν που αλλού να πάνε».

Και οι δύο δικηγόροι του πατέρα Αντωνίου, έκαναν λόγο για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας ενώ επεσήμαναν ότι μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες αλλά δεν έχει κληθεί ο ιδρυτής της Κιβωτού για κατάθεση, ενώ έχει αρνηθεί τη βασιμότητα όλων των καταγγελιών.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!