Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιβωτός του Κόσμου – Εθελόντρια: Θωρακισμένο το πολυτελές αυτοκίνητο «για την ασφάλεια» του πατέρα Αντωνίου

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου.

Ανάλογες αποκαλύψεις έκανε και η κ. Αναστασία Διαμαντοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως είπε, «εγώ τον ξέρω τον π. Αντώνιο απ’ όταν ήταν με σκισμένα πουκάμισα στην Ακαδημία Πλάτωνος, που μάζευε τους ναρκομανείς και τους έκανε πολύωρη κατήχηση και τους σπούδασε και τώρα είναι ευυπόληπτοι πολίτες».

Σχετικά με τις κηδείες και τα κουτιά, η κ. Διαμαντοπούλου είπε: «Τα κουτιά τα έπαιρνα εγώ η ίδια στα χέρια μου από την Κιβωτό, σφραγισμένα. Όταν γύριζα από κάθε κηδεία, εγώ η ίδια κατέγραφα όνομα, τηλέφωνο και διεύθυνση κάθε δωρητή. Πήγαινα στην Κιβωτό, δύο κυρίες συνήθως μάζευαν αυτά τα λεφτά, τα άνοιγαν μπροστά μου τα κουτιά και τα καταμετρούσαν και συμφωνούσαμε όλοι στο ποσό και σε όλους όσοι είχαν δώσει λεφτά έστελναν ευχαριστήριο και απόδειξη. Έχουν σταλεί εκατοντάδες ευχαριστήρια».

«Από 500-600 ευρώ μέχρι και 2.500 ευρώ μαζεύονταν σε κάθε κουτί. Μπορεί να ήταν 3 και 4 κηδείες τον χρόνο που πήγαινα εγώ. Τα χρήματα αυτά πήγαιναν κατευθείαν στο χρηματοκιβώτιο», είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

Για τον θόρυβο που έχει ξεσπάσει για το πολυτελές αυτοκίνητο που φέρεται να χρησιμοποιούσε ο πατέρας Αντώνιος, είπε: «Το αυτοκίνητο το πολυτελές το πήραν και το έκαναν θωρακισμένο γιατί τον πατέρα Αντώνιο τον είχαν κλέψει πολλές φορές από την τράπεζα. Για την ασφάλειά του το έκαναν θωρακισμένο το αυτοκίνητο».

«Δεν κυκλοφορούσε με αυτό το αυτοκίνητο, με αυτό έκανε μόνο τις μεταφορές χρημάτων. Έπαιρνε λεφτά από την τράπεζα για να κάνει μισθοδοσίες και να πληρώσει για σπίτια που έμεναν κακοποιημένα παιδιά με ανάπηρες μητέρες. Τότε το χρησιμοποιούσε», προσέθεσε η κ. Διαμαντοπούλου, η οποία ερωτηθείσα για όσους κάνουν καταγγελίες εσχάτως για την Κιβωτό του Κόσμου, είπε πως θα πρέπει όλες να ερευνηθούν, είπε όμως ότι «οι καταγγέλλοντες μπορεί να είναι και πληρωμένοι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!