Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κιβωτός του Κόσμου: «Η μητέρα του πατέρα Αντώνιου ζει σε »κοτέτσι»»

Απίστευτες πληροφορίες φέρνουν στο φως της δημοσιότητας για τον πατέρα Αντώνιο, δύο γυναίκες που γνωρίζουν καλά τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Οι δύο γυναίκες πήραν θέση για τις καταγγελίες που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας, αλλά και το πώς τις διαχειρίζεται η μητέρα του επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου.

«Η κυρά Δέσποινα είναι χάλια εδώ και πολλές μέρες. Είναι μια μεγάλη γυναίκα, να κατηγορούν το παιδί της για αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να το πιστέψει», είπε αρχικά η οικογενειακή φίλη μιλώντας στο Star.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα περιουσιακά στοιχεία που φέρονται να είναι στο όνομα της μητέρας του πατέρα Αντωνίου: «Ποια είναι η πλούσια ζωή που κάνανε; (…). Έχει η μάνα του μερίδιο στην Κιβωτό. Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Δεν μπορούσε ο γιος της να της πάρει ένα διαμέρισμα να τη βάλει μέσα, που ζει εδώ και κρυώνει; Μπαίνουν τα νερά μέσα… », είπε χαρακτηριστικά, καυτηριάζοντας τις συνθήκες διαβίωσης της ηλικιωμένης και πρόσθεσε:

«Τι θέλει εδώ η γυναίκα; Αυτό δεν είναι σπίτι, αυτό είναι κοτέτσι».

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του πατέρα Αντωνίου μαζί με την πρεσβυτέρα να τα άτομα στα οποία φαίνεται να ανήκει η «Κιβωτός του Κόσμου».

Πριν μερικές ημέρες, με εισαγγελική εντολή έγινε δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών της, όπως και εκείνων του γιου της και της πρεσβυτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να βρέθηκε θυρίδα στο όνομα της ηλικιωμένης στη Χίο.

«Είναι ψέματα αυτά που λένε, θέλουν να του τα πάρουν όλα»

Οι γυναίκες έζησαν για χρόνια μαζί με την οικογένεια του πατέρα Αντώνιου. Μάλιστα η μια από τις δύο ήταν σαν δεύτερη μητέρα για τον επικεφαλής της Κιβωτού.

Περιέγραψαν τις δυσκολίες της οικογένειας στο νησί πριν πολλά χρόνια και έκαναν λόγο για μια οικογένεια πρότυπο, που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πολλές οικονομικές δυσκολίες σε δύσκολους καιρούς.

Όπως είπαν δεν πιστεύουν ότι οι καταγγελίες κατά του πατέρα Αντωνίου ισχύουν και θεωρούν ότι έχουν σκοπό να τον βλάψουν: «Είναι ψέματα αυτά που λένε. Το ζήλεψαν το παιδί… Από αυτό το μικρό σπιτάκι έκανε την «Κιβωτό». Επειδή τους έβαλε τα «γυαλιά», θέλουν να του πάρουν την «Κιβωτό»…», είπε χαρακτηριστικά η οικογενειακή φίλη.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!