Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη Φιλιππίδη: «Με κάλεσε στο καμαρίνι του και από κάτω ήταν γυμνός» κατάθεσε στέλεχος καναλιού

Μετά την κατάθεση της καταξιωμένης ηθοποιού Κάτιας Δανδουλάκη, δύο ακόμα μάρτυρες εξετάστηκαν σήμερα στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη διατυπώνοντας η κάθε μία το δικό της «κατηγορώ».

Πρώτη στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε μία γυναίκα, η οποία επι χρόνια έχει διατελέσει ανέβηκε στέλεχος του τηλεοπτικού σταθμού «Ant1». Ξεκίνησε την κατάθεσή της από το 2016,τότε που συνεργάστηκε με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο σόου «your face sounds familiar». Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, όπως τόνισε η μάρτυρας, βίωσε σεξουαλική παρενόχληση από τον κατηγορούμενο, τουλάχιστον δυο φορές, εξηγώντας σε ερώτηση ενόρκου ότι δεν κατήγγειλε ποτέ όσα βίωσε γιατί δεν ήθελε να μπλέξει και λόγω της παντοδυναμίας του κατηγορούμενου ηθοποιού.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν από ένα ξέσπασμα του Π. Φιλιππίδη στη διάρκεια του σόου και πως αργότερα της ζήτησε να πάει στο καμαρίνι του.

«Κλείδωσε την πόρτα»

«Ζήτησε από συναδέλφους να πάνε και να καθίσουν σε διπλανό καμαρίνι. Χτύπησα την πόρτα, την άνοιξε. Κάλυπτε το σώμα του με αυτή, έβγαλε μόνο το κεφάλι του. Μου είπε «πέρνα». Φορούσε μια λευκή μπλούζα και από κάτω ήταν γυμνός. Κλείδωσε την πόρτα. Τα έχασα όταν τον είδα γυμνό. Τον πλησίασα και του είπα «τι κάνεις ρε μ….;». Και τότε μου είπε: «πάρτον στο στόμα σου». Τον έσπρωξα, γύρισα το κλειδί και έφυγα τρέχοντας. Μαζί με τους συναδέλφους που ήταν στο διπλανό καμαρίνι πήγαμε τρέχοντας στο παρκινγκ».

Πριν μάλιστα από αυτό το περιστατικό , σύμφωνα με την μάρτυρα , ο Πέτρος Φιλιππίδης της είχε κάνει βιντεοκλήση και από τη μέση και κάτω ήταν γυμνός. «Φαίνονταν το μόριο του και το άγγιζε». Η ίδια εξήγησε ότι είχε ενημερώσει για τη συμπεριφορά αυτή του ηθοποιού το τότε στέλεχος του καναλιού Τζ. Καλημέρη αλλά και τον κ. Θ. Κυριακού.

Η ίδια κατέθεσε πως το 2019 άρχισε να δέχεται πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα από τον κατηγορούμενο και όταν πήγε να τον συναντήσει εκείνος της ζήτησε συγνώμη για το παραπάνω περιστατικό και της είπε ότι έχει ανάγκη για δουλειά. «Του είπα πως δε μπορώ να ξεχάσω το περιστατικό του 2016 αλλά επειδή όπως τον είδα, τον λυπήθηκα, του ανέφερα ότι θα ενημερώσω τον διευθυντή μου και ότι δεν ήταν όλο αυτό στο χέρι μου.

«Δεν ήθελα να μπλέξω»

Όλα αυτά που βίωνε δεν τα είχε μοιραστεί με κανέναν ,αλλά αποφάσισε, όπως είπε, να σπάσει τη σιωπή της όταν οι καταγγέλλουσες ενημέρωσαν τον κόσμο για τα δικά τους περιστατικά. «Αν το κάνουν εκείνες θα πρέπει να το κάνω και εγώ σκέφτηκα. (…) Κάλεσα το φίλο μου, τον ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και εκείνος μου είπε να καλέσω τον κυρία Παπαχαραλάμπους προκειμένου να με φέρει σε επαφή με τον συνήγορο πολιτικής αγωγής κ. Μίνζτια.

Ο λόγος που δεν τον κατήγγειλα ήταν καθαρά προσωπικός. Δεν ήθελα να μπλέξω, κανείς δεν με επηρεάσει σε αυτή την απόφαση. Ήταν παντοδύναμος ο κ. Φιλιππίδης τότε. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε ακούσει για κακές συμπεριφορές του. Σε συνεννόηση που είχα με τον άνδρα μου, είπα δεν έχω λόγο να μπλέξε, έχω παιδί».

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Π. Φιλιππίδη, Μιχ. Δημητρακόπουλος, αμφισβήτησε την κατάθεση της μάρτυρα και ζήτησε την άμεση κλήτευση του κ. Καλημέρη, προκειμένου να βεβαίωσε αν η μάρτυρας του είπε, όσα υποστηρίζει ότι του είπε. «
Από την πλευρά του ο συνήγορος πολιτικής αγωγής κ. Μίντζιας δήλωσε ότι συναινεί στο αίτημα και μάλιστα το επεκτείνει, προκειμένου να κλητευθεί, όπως είπε, και ο κ. Κυριακού.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!