Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φωνές στήριξης στην Κιβωτό: «Από ένα καφενείο μας “μάζευε” ο π. Αντώνιος για να μας σώσει – Θα τον υπερασπιστώ», υποστηρίζει πρώην φιλοξενούμενος της δομής

Το κλίμα γύρω από την Κιβωτό του Κόσμου είναι βαρύ. Οι καταγγελίες πληθαίνουν, όμως υπάρχουν και οι φωνές τροφίμων που υποστηρίζουν την ΜΚΟ και επαινούν το έργο του Πατέρα Αντώνιου.

Ο Παντελής Μπακουσόγλου, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως ανέφερε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντωνίου ήρθε στην Ελλάδα να υποστηρίξει τον ιερέα.

«Από τα 8 μέχρι τα 18 μου ήμουν στην Κιβωτό. Από ένα καφενείο μας “μάζευε” για να μας σώσει. Στην Κιβωτό ήμασταν μαζί με τον αδελφό μου, δεν μάθαμε το κακό, μάθαμε το καλό», είπε αρχικά ο Παντελής Μπακουσόγλου, μιλώντας στο MEGA.

«Κακές συμπεριφορές υπήρχαν σε κάθε παιδί, μας τιμωρούσαν, μας έβαζαν 1 ώρα στη γωνία ή μας έκοβε το παιχνίδι. Μια φορά είδα μια κακή συμπεριφορά υπαλλήλου και αμέσως έφυγε. Έχω πάει διακοπές με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ διαχωρισμός”θα πάτε π.χ. μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια”», συμπλήρωσε.

Για τις διακοπές και πού έκαναν, προσέθεσε: «Στην κρουαζιέρα, για παράδειγμα, πηγαίναμε 8 αγόρια, 8 κορίτσια, 4 υπεύθυνοι».

Ο Παντελής Μπακουσόγλου, ακόμη, μίλησε για τη ζωή του ως ενήλικας τώρα.

«Δουλεύω στην Ολλανδία και με αυτά που άκουσα, ήρθα για να υπερασπιστώ την Κιβωτό του Κόσμου. Αυτά που ακούω, για μένα είναι ψεύδη. Μακάρι να την αναλάβει την Κιβωτό ο πατέρας Αντώνιος, γιατί με τον ιδρώτα και την αγάπη του την έχει χτίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!