Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην σημερινή έντυπη OnTime: Η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό καταγγέλει πως ο Πατέρας Αντώνιος έχει χτυπήσει το μικρό αδελφό της

Σοβαρή είναι η μαρτυρία της γιαγιάς της 12χρονης, της περιβόητης υπόθεσης του Κολωνού, η οποία υποστήριξε πως ένα από τα μικρά αδέλφια της 12χρονης είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον ίδιο τον πατέρα Αντώνιο! Όπως περιγράφει η ηλικιωμένη γυναίκα, η οικογένεια πιθανότητα ήταν καταχωρισμένη ως άπορη στην περιοχή και η «Κιβωτός» ενδεχομένως να την είχε βοηθήσει.

Ωστόσο, όταν ένα από τα αδέλφια της 12χρονης επισκέφτηκε τη δομή στην ίδια περιοχή, δεν το υποδέχτηκαν και με τον καλύτερο τρόπο: «Τον ξέρω τον παπά Αντώνη από τον Άγιο Γεώργιο όπου είχε ένα μαγαζάκι. Ήταν θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά. Χτύπησε και τον εγγονό μου. Πήγε το παιδί να τον δει και τον έδιωξε κακήν κακώς.

Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, ενώ ήθελε κόσμο να δουλεύει για ένα πιάτο φαΐ», είπε μεταξύ άλλων η ηλικιωμένη γυναίκα. Πληροφορίες πάντως ήθελαν και τον διαβόητο Ηλία Μίχο, τον 53χρονο προφυλακισμένο για την υπόθεση της 12χρονης, να τροφοδοτεί με είδη καθαρισμού και υγιεινής τη δομή της «Κιβωτού» στον Κολωνό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!