Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κορωπί-Εξαφάνιση Άρτεμης: Ανατροπή στην υπόθεση – Πού εστιάζονται οι έρευνες

Νέα τροπή έχει πάρει η υπόθεση της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμης στο Κορωπί το 2020 μετά τη συγκλονιστική μαρτυρία που έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής.

Φως στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμης Βασίλη τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στο Κορωπί έριξε και πάλι η Αγγελική Νικολούλ μέσα από την εκπομπή “Φως στο Τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής (11/11), καθώς δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της, μία σημαντική μαρτυρία έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση.

Ο μάρτυρας έστρεψε τις έρευνες στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που είδε τη 19χρονη αγνοούμενη την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της. Καθόταν μόνη της σ’ ένα κιόσκι, βυθισμένη στις σκέψεις της.

Στη συγκεκριμένη παραλία συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο με τις φίλες της, όπως αποκάλυψαν οι ίδιες στην οικογένειά της στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής. Εκεί είχε πάει και με τον πρώην φίλο της, πριν αυτός την απορρίψει και τη διαγράψει από μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Είχα πάει στην Αγία Μαρίνα…”

Ο ίδιος μίλησε στο «Τούνελ» γι’ αυτή τους τη συνάντηση. Φανερά εκνευρισμένος από την έρευνα της εκπομπής, δε φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμος να βοηθήσει και περιορίστηκε στα εξής:

«Μία φορά είχα πάει στην Αγία Μαρίνα για μπάνιο. Ό,τι ήταν να πω το είπα. Άμα μπορούσα να βοηθήσω, θα το είχα κάνει. Τέλος. Την περίοδο που χάθηκε η Άρτεμις, εγώ ήμουν μέσα στο στρατόπεδο. Ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!