Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Βίντεο – σοκ με τον «δράκο του Πειραιά»: Δείτε την 20χρονη να προσπαθεί να ξεφύγει

Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια μιας 20χρονης κοπέλας, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του 28χρονου «Δράκου του Πειραιά». Το περιστατικό εκτυλίσσεται στην Νίκαια. Η κοπέλα χτυπά πόρτες και κουδούνια σπιτιών, ζητώντας απεγνωσμένη βοήθεια.

Το βίντεο απεικονίζει τη στιγμή που η 20χρονη στη Νίκαια ουρλιάζει και καλεί σε βοήθεια. Ο 28χρονος αλλοδαπός που αποπειράθηκε να τη βιάσει τα ξημερώματα της Κυριακής, την έχει ξυλοκοπήσει επειδή εκείνη αντιστάθηκε και την έχει αφήσει αιμόφυρτη στο έδαφος.

«Βοήθεια σας παρακαλώ, με ακούτε; Ανοίξτε μου»

Η 20χρονη που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη φωνάζει απεγνωσμένα για βοήθεια. Χτυπά τρομοκρατημένη τις πόρτες των σπιτιών .

«Σας παρακαλώ μην ξαναέρθει, ανοίξτε μου»
Η ώρα είναι 1. ξημερώματα Κυριακής. Ελάχιστα μέτρα από το σπίτι της, κάτω από ένα στέγαστρο πολυκατοικίας, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς.

«Από τη μια στιγμή στην άλλη έρχεται από πίσω μου και μου κλείνει το στόμα και τη μύτη αρχίσαμε να παλεύουμε, μετά κάπως με έριξε στο πάτωμα συνεχίζαμε να παλεύουμε στο πάτωμα εγώ στρίγκλιζα και ούρλιαζα», είπε το θύμα στο LIVE NEWS.

Η 20χρονη αιμορραγούσε. Παρόλα αυτά, πάλευε να σώσει τη ζωή της απ’ τα χέρια του. Μία γυναίκα βγήκε στην πολυκατοικία ακούγοντας τις φωνές της και κάλεσε την αστυνομία.

Ο 28χρονος «δράκος του Πειραιά» από τις φωνές της κοπέλας το βάζει στα πόδια. Ατάραχος, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, λίγα λεπτά μετά την επίθεση εισέρχεται σε κατάστημα ψιλικών και αγοράζει μια μπίρα.

Κάμερες κλειστού κυκλώματος καταγράφουν τις κινήσεις του. Είναι οι αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε η δημοσιογράφος του MEGA, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Μάλιστα, αφού αγόρασε το ποτό, ο δράστης κάθισε έξω από το κατάστημα και παρακολουθούσε τις κινήσεις της εργαζόμενης, η οποία, αφού ενημέρωσε τον προϊστάμενό της, κάλεσαν την αστυνομία.

Λίγα μέτρα μακριά άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ του πέρασαν χειροπέδες.

Βγήκε από τη φυλακή πριν από 7 μήνες
Ο 28χρονος που έχει προφυλακιστεί με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ξεκινά να απασχολεί με τη δράση του την αστυνομία το 2016 για εμπορία κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Δύο χρόνια μετά, το 2018 μπαίνει στη φυλακή για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας γυναίκας στην Θεσσαλονίκη. Αποφυλακίζεται πριν από 7 μήνες με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 15 ημερών στο ΑΤ Καμινιών και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τώρα ξαναμπαίνει φυλακή κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκονται πλέον και άλλες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν γίνει από γυναίκες το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή, καθώς εξετάζεται ο δράστης σε όλες τις περιπτώσεις να είναι ο 28χρονος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!