Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φρίκη: Άγριος ξυλοδαρμός στην Έδεσσα μεταξύ μαθητών – Σταμάτησαν όταν λιποθύμησε (Εικόνες)

Η έκρηξη της βίας, ανάμεσα σε ανηλίκους, είναι γεγονός. Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες ιστορίες και ειδήσεις για ξυλοδαρμούς, ακόμα και για ενέδρες. Οι ανήλικοι τραμπούκοι φαίνεται πως δεν δείχνουν έλεος. Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε και στις φωτογραφίες από τον Ξυλοδαρμό μαθητών στην Έδεσσα, η βία που χρησιμοποιείται είναι ανελέητη.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το θύμα είναι ένα 16χρονο αγόρι όπου οι νταήδες έβγαλαν έξω από το μαγαζί και άρχισαν να το γρονθοκοπούν ενώ εκείνο προσπαθούσε να αμυνθεί.

Όταν φίλος του 16χρονου και συμμαθητής του προσπάθησε να τον βοηθήσει και να τον γλιτώσει από το μένος των θυτών εκείνοι επιτέθηκαν και στον ίδιο χτυπώντας τον με κλωτσιές και μπουνιές σε όλο του το σώμα.

Οι δράστες σταμάτησαν να χτυπούν τους δυο μαθητές όταν ο ένας εκ των δυο θυμάτων έχασε τις αισθήσεις του. Αλγεινή εντύπωση και ερωτήματα προκαλεί η στάση διερχόμενων οδηγών και περαστικών οι οποίοι δεν σταμάτησαν να βοηθήσουν και να αποτρέψουν τον άγριο ξυλοδαρμό των ανήλικων παιδιών.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Έδεσσας ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη ένας εκ των φερόμενων δραστών και ο πατέρας του. Από την προανάκριση, το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες και τις καταθέσεις των θυμάτων προέκυψε ότι στο περιστατικό ενεπλάκησαν τουλάχιστον 6 ανήλικοι οι οποίοι συμμετείχαν στις βιαιοπραγίες, ενώ αναμένεται η ταυτοποίηση τους. Οι γονείς των θυμάτων έχουν καταθέσει μήνυση και η υπόθεση θα πάει το δρόμο της δικαιοσύνης.


Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!