Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πετράλωνα: Αυτοί είναι οι 10 κατηγορούμενοι για τους βιασμούς

Δέκα άτομα βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών για τα «πάρτι βιασμών» στα Πετράλωνα. Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης των βιασμών δύο παιδιών μιας οικογένειας στα Πετράλωνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στα «πάρτι βιασμών» σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το ανήλικο αγόρι συμμετείχαν δέκα άτομα, τα οποία είναι κατηγορούμενα για την υπόθεση.

Ειδικότερα, όπως υποστήριξε το Live News, αυτοί είναι: ο πατέρας, ο θείος, η σύντροφος και υπάλληλος του πατέρα, ένα φιλικό ζευγάρι και δύο αλλοδαποί υπάλληλοί του κατηγορούνται ότι έπαιρναν μέρος στο πάρτι βιασμών του ανήλικου στα Πετράλωνα.

Παράλληλα, το Live News Μέρος έφερε στη δημοσιότητα μέρος του πορίσματος της Δικαιοσύνης. Σ’ αυτό αναφέρεται πως «από το 2010 όταν η μεγάλη κόρη της οικογένειας ήταν 10 ετών και έως το Δεκέμβριο του ’14, σε τακτά χρονικά διαστήματα ο πατέρας πήγε με την κόρη του στο σπίτι μιας υπαλλήλου του η οποία ήταν παντρεμένη και έμενε με τον άντρα της».

«Εκεί το ζευγάρι, μαζί με τον πατέρα, έβαζαν το κοριτσάκι να ξαπλώνει χωρίς ρούχα ανάμεσα τους στην κρεβατοκάμαρα, ενώ στην τηλεόραση έπαιζα ταινίες πορνό. Οι τρεις ενήλικες είχαν επαφή μεταξύ τους και έκαναν άσεμνες πράξεις στο κοριτσάκι».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!