Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τέσσερις στα σίδερα, δέκα ακολουθούν για τη φρίκη στον Κολωνό

Τουλάχιστον 4 (κατά πληροφορίες 5) είναι τα πρόσωπα που αναγνώρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη που βρέθηκε εκ νέου χθες στη ΓΑΔΑ για την πολυαναμενόμενη τέταρτη κατάθεσή της.

Δεκάδες φωτογραφίες έδειξαν στην νεαρή από τον Κολωνό, οι άνδρες των Αρχών, παρουσία της ειδικής ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές επέδειξαν φωτογραφίες από τουλάχιστον 10 άτομα που ήρθαν σε επαφή με τα προφίλ της στο BlindChat και δεδομένα τις φωτογραφίες και των 15 που εμφανίστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Το κορίτσι φέρεται να μίλησε με σιγουριά για κατ’ ιδία επαφή για τουλάχιστον τέσσερα από αυτά τα πρόσωπα, ενώ για τουλάχιστον 10 περιπτώσεις φάνηκε ν’ αμφιταλαντεύεται. Υπογραμμίζουμε πάντως πως ο αριθμός των 11 βιαστών που είχε δηλώσει στη δεύτερη κατάθεσή της η 12χρονη, παραμένει εν αμφιβόλω. Για τους τέσσερις πάντως μίλησε με ειδικά χαρακτηριστικά, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κάποιοι είχαν εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Ως εκ τούτου, οι Αρχές αποστέλλουν τα νέα στοιχεία στην 33η τακτική ανακρίτρια και στον αρμόδιο εισαγγελέα, οι οποίοι με τη σειρά τους θα δώσουν το «πράσινο φως» για την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης. Σημειώνεται πως η νεαρή δεν αναγνώρισε τον 26χρονο αστυνομικό ο οποίος είχε έρθει σε επικοινωνία με τα προφίλ της 12χρονης.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου, καθώς στην κατάθεση που διήρκησε περί τις έξι ώρες με διάφορα διαλείμματα που εξασφάλιζαν την ψυχολογική άνεση του κοριτσιού, εξετάστηκε και το κομμάτι της υπόθεσης που αφορά το ζήτημα της εκπόρνευσης του παιδιού σε οίκους ανοχής.

Υπογραμμίζουμε πως αυτό το κομμάτι επαπειλεί τις εκτιμήσεις που ήθελαν την υπόθεση να περιορίζεται μέσα σε ένα καθορισμένο πλαίσιο και θα φέρει έναν ολόκληρο νέο ορίζοντα ερευνών για τις Αρχές. Η κατάθεση πρόκειται κατά πληροφορίες να συνεχιστεί σήμερα.

Παιδική πορνογραφία

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως το κομμάτι του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού, δεν είναι το μοναδικό ποινικά κολάσιμο κομμάτι. Υπάρχει και το ζήτημα της κατοχής και διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Σημειώνεται λοιπόν από έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πως λίαν συντόμως θα ασκηθούν διώξεις και γι’ αυτό, μόλις αποκτηθεί ολοκληρωμένη εικόνα όσον αφορά τα πληροφοριακά στοιχεία όχι μόνο των εμφανώς εμπλεκόμενων, αλλά και αυτών που «απλώς συνομίλησαν» με το προφίλ της 12χρονης.

Δύο αδέλφια στο προσκήνιο

Οι πληροφορίες της «ON time» πάντως, αναφέρουν πως είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών, ν’ ανοίξει ακόμη περισσότερο η ήδη εκτεταμένη έρευνα των Αρχών. Μέσα στο επόμενο διάστημα δύο αδέλφια της 12χρονης, ένας ενήλικος και ένα ανήλικο πρόκειται να τεθούν στο μικροσκόπιο των ειδικών επιστημόνων της ΕΛ.ΑΣ., καθώς εκφράζονται ανησυχίες πως η μικρούλα δεν ήταν η μοναδική που βίωσε αυτή τη φρικτή κατάσταση.

Οι έμπειροι αξιωματικοί δεν μπορούν ν’ αποκλείσουν το ενδεχόμενο τα δύο συγκεκριμένα άτομα να έχουν βιώσει κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά και πρόκειται να ελεγχθούν άμεσα.

Από τον Σπύρο Δαρσινό

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ON TIME της 2/11

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!