Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Στην ΓΑΔΑ ο βιαστής με το τατουάζ-Τον συνέλαβε και τον παρέδωσε στα σύνορα η αλβανική αστυνομία

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται από τις πρωινές ώρες ο φερόμενος ως βιαστής με το τατουάζ του Παλαιού Φαλήρου. Τον καταζητούμενο συνέλαβαν οι αλβανικές Αρχές και τον παρέδωσαν στις 02:30 της Τρίτης στις ελληνικές Αρχές, οι οποίες είχαν ενημερώσει ότι βρίσκεται στην Αλβανία και είχαν ζητήσει την συνεργασία της γειτονικής χώρας. Ο συλληφθείς βρίσκεται ήδη στη ΓΑΔΑ και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, η συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ήταν άριστη και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σύλληψη του 45χρονου.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα ο Τάκης Θεοδωρικάκος είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, και είχε ζητήσει τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της 34χρονης στο Παλαιό Φάληρο.

Το χρονικό της υπόθεσης
Ο 45χρονος τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Την πρώτη αποπειράθηκε να την βιάσει, δεν τα κατάφερε καθώς αντέδρασε και στη συνέχεια επιτέθηκε και σε δεύτερη που περίμενε σε στάση λεωφορείου.

Το πρώτο θύμα του, τού ξέφυγε χάρη στην ψυχραιμία που έδειξε, καθώς ο βιαστής επιβιβάστηκε σε φανάρι στο αυτοκίνητό της κοπέλας, και με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να την οδηγήσει σε απόμερο μέρος για να την βιάσει. Εκείνη σταμάτησε έξω από καφετέρια, ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα ο βιαστής να τραπεί σε φυγή.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!