Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Χειροπέδες στον Έλληνα που σκότωσε την Ταϊλανδή σύζυγό του στο Πουκέτ

Από το απόγευμα της Πέμπτης, στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο 46χρονος Δημήτρης Χαιρόπουλος, ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε με άγριο και βάναυσο τρόπο τη 43χρονη σύζυγό του, Ταϊλανδή Niramon Bea Aewkaew, στις 16 Φεβρουαρίου του 2019 στο Πουκέτ.

Οι οικείες Αρχές έχουν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου οι ελληνικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Τα ΜΜΕ της ασιατικής χώρας έχουν καταγράψει επισταμένως όλα όσα φέρονται να συνέβησαν εκείνο το βράδυ σε οικιστικό συγκρότημα, ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα έφερναν στην επιφάνεια νέα στοιχεία από τις έρευνες των τοπικών Αρχών για την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής για αρκετές ημέρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η οικογένειά της καθώς δεν είχε καμία επαφή μαζί της. Επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο Bang Tao, ο οποίος μπήκε στο δωμάτιο για να βρει τη 43χρονη σε φρικτή κατάσταση. Η γυναίκα ήταν νεκρή στο κρεβάτι με ένα μαύρο πανί στο στόμα της και δεμένη χειροπόδαρα.

Τελευταία φορά που η γυναίκα εντοπίστηκε ζωντανή ήταν στις 11 Φεβρουαρίου του 2019, όταν συνελήφθη από κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο διαμέρισμα μαζί με τον κατηγορούμενο άνδρα της. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2016. Οι συγγενείς της γυναίκας από την πρώτη στιγμή θεώρησαν πως ο 46χρονος σήμερα ευθύνεται για το χαμό της. Πίστευαν πως ήταν χειριστικός, ζηλιάρης και οξύθυμος, ενώ παλιότερα είχαν καταγγείλει πως ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει την άτυχη γυναίκα πως θα τη σκοτώσει αν τον άφηνε.

Οι τοπικές Αρχές ανακάλυψαν πως ο 46χρονος Έλληνας έφυγε από το διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Bang Tao και εντοπίστηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ όπου πέταξε με την πτήση για Ντουμπάι, για να σβήσει τα ίχνη του.

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη έκδοση της On time στις 31 Οκτωβρίου 2022

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!