Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Είχα σχέσεις με τη μητέρα της» – Όσα… ψιθυρίζει ο Μίχος στις φυλακές

Μία εντελώς διαφορετική πτυχή στην υπόθεση φέρνει στην επιφάνεια ένας από τους συγκρατούμενους του Ηλία Μίχου. Ένας, επίσης βιαστής, ο οποίος κρατείται και αυτός στις Φυλακές Γρεβενών, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το εν λόγω πρόσωπο ισχυρίστηκε πως έχει έρθει σε επαφή με τον 53χρονο Μίχο και μάλιστα τον ρώτησε ποια είναι η θέση του για όλα αυτά που έχουν έρθει στην επιφάνεια.

Ο κατάδικος ισχυρίστηκε πως ο 53χρονος του είπε πως για όλα ευθύνεται η μητέρα της 12χρονης. Πως εκείνη έχει ξεκινήσει την εκπόρνευση του παιδιού. Ωστόσο αναφέρθηκε και σε κάτι ακόμη: Ο κατάδικος λέει πως ο Μίχος μίλησε για «σχέσεις με τη μητέρα», χωρίς να αποσαφηνιστεί τι εννοεί με αυτό τον όρο.

Κυκλοφορούν άλλωστε εδώ και καιρό εικασίες για τις προσωπικές επαφές του Μίχου με τη Χ.Β., ενώ πηγές που επικαλούνται απόσπασμα της δικογραφίας θέλουν τη 12χρονη να μιλά με τον Μίχο και να του λέει επιθετικά: «Δεν πιστεύω να έκανες στη μάνα μου ό,τι έκανες σε μένα;».

Θυμίζουμε το διάλογο μέσω μηνυμάτων: Ο Μίχος στέλνει πρώτος μήνυμα, σαν να θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία του παιδιού:

Ηλίας Μίχος: Ήρθε η μάνα σου από εδώ να καθαρίσει, αλλά είχα κανονίσει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά!

12χρονη: Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα.

Όσον αφορά τη μαρτυρία του κατάδικου, ο συγκρατούμενος δήλωσε στο Star, απαντώντας στο ερώτημα για το τι λέει ο Μίχος για όλα όσα τον κατηγορούν: «Αρνείται τα πάντα. Σε εμάς λέει ότι η μάνα ήταν το εργαλείο της δουλειάς. Μας λέει ότι από τη μάνα έχει ξεκινήσει όλο αυτό», είπε για να φτάσουμε στο επίμαχο σημείο, όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο Μίχος αρνείται ότι βίασε το παιδί: «Μας λέει ότι είχε σχέσεις με τη μητέρα της μικρής και ότι συνευρέθηκε ερωτικά μία – δύο φορές με τη μικρή», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την 37χρονη. Αναμφίβολα πολλά ερωτηματικά γεννώνται από αυτή την απόκριση.

*Μέσα σε όλα, ο κατάδικος αποκάλυψε πως ο Μίχος κοιμάται στα πατώματα: «Ο Μίχος κοιμάται στο πάτωμα, μέσα στο κελί. Υπάρχουν τρία κρεβάτια και αυτόν τον βάζουν να κοιμάται στο πάτωμα. Οι άλλοι τρεις κοιμούνται στα τρία κρεβάτια. Υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι που κοιμούνται στο πάτωμα σε άλλα κελιά. Βγαίνει έξω και περπατάει, αλλά είναι πολύ φοβισμένος. Έχει αρχίσει και κάνει παρεΐτσα και με κάποιους εδώ, αλλά, σας λέω, είναι πολύ φοβισμένος», πρόσθεσε.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 26/10

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!