Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κολωνός: Θα καταθέσει πάλι στην αστυνομία η 12χρονη-Ανάμεσα στους βιαστές ένας 65χρονος με εγγόνια

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιηθεί και τα 212 άτομα που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με την 12χρονη. Οι Αρχές εστιάζουν στην προτετοιμασία του κοριτσιού από ειδικό ψυχολόγο, προκειμένου να προχωρήσει σε τέταρτη κατάθεση για να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με το Mega η κατάθεση της 12χρονης αναμένεται να γίνει την Τετάρτη.

Παράλληλα οι αστυνομικοί βρήκαν ευρήματα από την εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος. Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώνεται ότι ο 53χρονος παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού. Στο κινητό του βρέθηκαν όλα τα στοιχεία της μαστροπείας μέσα από τις εφαρμογές που έκλεινε τις συνευρέσεις της 12χρονης.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος επιχειρούσε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό, στην προσπάθειά του να χτίσει άλλοθι για τις φρικιαστικές του πράξεις.

Νέο κύμα συλλήψεων
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον 10 εντάλματα σύλληψης.

Σημειώνεται πως από τους 10 που αναμένεται να συλληφθούν, οι τρεις είναι άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία και είπαν πως μπορεί να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη, αλλά δεν προχώρησαν σε συνάντηση μαζί της. Ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη.

Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας άντρας 65 ετών, ο οποίος έχει εγγόνια.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!