Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ ο σύζυγος, αρνείται τις κατηγορίες η γυναίκα

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, νοσηλεύεται ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την σύζυγό του, η οποία διαφεύγει της σύλληψης.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 36χρονος, γνωστός στις αρχές και με βαρύ ποινικό παρελθόν, θα μεταφερθεί σε Μονάδα Εγκαυμάτων της Αθήνας καθώς εκφράζονται φόβοι για το μάτι του. Eχει υποστεί κάκωση στην αριστερή πλευρά του προσώπου και στο λαιμό, στην περιοχή της καρωτίδας.

 

“Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς” ανέφερε στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης.

 

Τι ισχυρίζεται η 38χρονη

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η 38χρονη ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και μάλιστα δηλώνει πλήρη άγνοια για ότι έχει συμβεί στον 36χρονο. Ωστόσο. μέχρι στιγμής, αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Φωτογραφίες της δημοσίευσε το CretaPost.

 

Ο άνδρας βρισκόταν τα ξημερώματα του Σαββάτου με την 38χρονη σύζυγό του σε ξενοδοχείο Ηράκλειου. Η γυναίκα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, του πέταξε καυστικό υγρό και μέχρι αυτή την ώρα αναζητείται.

Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν ένα γυάλινο δοχείο το οποίο περιείχε ουσία άγνωστης προέλευσης και ο εργαστηριακό έλεγχος θα δείξει τη σύστασή της.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, στο δωμάτιο του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου, βρέθηκαν ρούχα στο πάτωμα, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως ο 36χρονος ενδέχεται να ήταν ξαπλωμένος την ώρα που δέχτηκε την επίθεση.

 

Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!