Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

ΛΕΞ: «Γκρέμισε» το Καυτανζόγλειο – 30.000 θεατές υποκλίθηκαν στον θρυλικό ράπερ (βίντεο)

Μετά την Αθήνα, ο ΛΕΞ έκανε και τη Θεσσαλονίκη να παραμιλάει. Το βράδυ της Παρασκευής (21/10) χιλιάδες θεατές κατέκλυσαν το Καυτανζόγλειο, παρακολουθώντας από κοντά τη μεγάλη συναυλία του ράπερ.

Οι ουρές έξω από το στάδιο ήταν τεράστιες από νωρίς, με τον κόσμο να ανυπομονεί να δει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη επί σκηνής.

Στα 27.000 ανήλθαν τα εισιτήρια που κόπηκαν για τη συναυλία ωστόσο, όσοι βρέθηκαν εκεί μιλούν για 30.000 νέους που έζησαν το event με την ψυχή τους. Μάλιστα, η πανελλαδική ζήτηση για τα «μαγικά» χαρτάκια οδήγησε τους ιθύνοντες να ναυλώσουν πούλμαν σε Βορρά και Νότο.

Χωρίς καμία διαφήμιση και promotion διοργανώθηκε μία ιστορική από πλευράς συμμετοχής συναυλία, τονίζουν όλοι που γοητευμένοι μελετούν «το φαινόμενο Λεξ».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του event, που μίλησαν στο ThessToday, τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.«Έφυγαν πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη. Έψαχναν εισιτήρια μέχρι την τελευταία στιγμή», σημείωσαν.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα συνθήματα και οι χιλιάδες πυρσοί. Η πόλη σείστηκε στο σύνθημα «ΛΕΞ όρμα τους», η νύχτα έγινε μέρα ενώ τα social media «πλημμύρισαν» με εικόνες και βίντεο από τη συναυλία.

Το #ΛΕΞ ανέβηκε στην κορυφή των trends στο Twitter και οι χρήστες έκαναν λόγο για έναν «αντισυμβατικό καλλιτέχνη που ξαναφέρνει το πολιτικό τραγούδι στο προσκήνιο».

«Μία γενιά που δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να πει…τα λέει όλα…στη συναυλία του ΛΕΞ», έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος τόνισε: «Μήπως θα έπρεπε να αναρωτηθούν κάποιοι, κάπου, κάποτε, τι συμβαίνει εδώ;».

Σημειώνεται, ότι πριν την έναρξη της συναυλίας υπήρξε παρέμβαση επί σκηνής των απεργών της Μαλαματίνας προκειμένου να στείλουν το δικό τους αγωνιστικό μήνυμα ενώ εμφανίστηκε και μήνυμα για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!