Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Bιασμός 10χρονου στην Κρήτη: «Δεν θα πονάς μετά» του έλεγε ο 62χρονος θείος του- Συγκλονίζει η κατάθεση της Γιαγιάς

Στις δικαστικές αίθουσες αναβίωσε όσα φρικτά βίωσε το 10χρονο, στην Κρήτη, που βιαζόταν από τον Θείο του. Η γιαγιά του παιδιού ισχυρίζεται πως εκτός από τον 62χρονο θείο του το παιδί είχε βιαστεί από ακόμα έξι άτομα, ενώ το είχε αναγκάσει να συνευρεθεί και με ζώα. Λόγια που σοκάρουν και πράξεις που φέρνουν ανατριχίλα αποκάλυψε η Γιαγιά του παιδιού.

Aδιανόητο περιστατικό στο Ηράκλειο από τον 62χρονο, σήμερα, θείο του, αποκαλύφθηκε πριν από δύο χρόνια, σε χωριό του Ηρακλείου. Την Τετάρτη, η υπόθεση εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης και ο 62χρονος, που είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών κι έχει επτά εγγόνια, αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ του επιβλήθηκε, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών με εκτιτέα τα 15 έτη, με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οργή και αποτροπιασμός από τα όσα ειπώθηκαν στην δικαστική αίθουσα. Η 74χρονη γιαγιά του έριξε άπλετο φως στην υπόθεση, καθώς κατέθεσε όλα όσα τις διηγήθηκε το 10χρονο εγγόνι της. Ανάμεσα σε άλλα, ανέφερε και φρικιαστικές στιχομυθίες ανάμεσα στο ανήλικο και τον 62χρονο φερόμενο ως  βιαστή. Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε: «Του φορούσε γυναικεία εσώρουχα και του έλεγε ότι στην αρχή θα πονάει αλλά μετά ο πόνος θα σταματήσει… Τα ίδια κάνω και στα εγγόνια μου αλλά δεν πονάνε» φέρεται να είπε ο 62χρονος στο παιδί και η αίθουσα του δικαστηρίου «πάγωσε»!

«Ακόμα το παιδί μου τα λέει», είπε η 74χρονη σύμφωνα με το cretalive.gr. Σε άλλο πάλι σημείο της κατάθεσής της, η 74χρονη είπε ότι, βάσει των μαρτυριών του παιδιού, ο 62χρονος φέρεται να το πήγε στον στάβλο κι εκεί, αφού του έδεσε τα μάτια, βίασαν το παιδί άλλα έξι άτομα! Το παιδί παραπατούσε, έμεινε μια ώρα στην τουαλέτα, όλη νύχτα πονούσε, δεν ήθελε να τον πάω στον γιατρό», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της κατάθεσης της γυναίκας, ο κατηγορούμενος αντιδρούσε ενώ κάποια στιγμή συγγενής του βγήκε έξω αποκαλώντας τη γυναίκα «ψεύτρα».

Η γιαγιά του παιδιού κατέθεσε επίσης ότι κάποια στιγμή, ο 62χρονος έβαλε το παιδί στο κοτέτσι, όμως, επειδή κατέφθασαν τα εγγόνια του και τα αντιλήφθηκε, πέταξε το παιδί έξω από το κοτέτσι στο διπλανό χωράφι από ύψος 3,30 μέτρων!

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!