Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Thug Slime: Αντιδράσεις για το βίντεο με τον δημοφιλή τράπερ… αγκαλιά με μια 10χρονη να τραγουδούν «βγαίνει έξω μόνο με αλήτες»

Αντιδράσεις αλλά και την έντονη αγανάκτηση πολλών γονιών έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok.

Όπως θα δεις ο δημοφιλής στη νεολαία τράπερ Thug Slime τραγουδάει με μια 10χρονη θαυμάστρια στην αγκαλιά του σε συναυλία που έδωσε.

Όπως θα δεις στο βίντεο, η μικρή μαθήτρια φαίνεται να χορεύει και να τραγουδάει δυνατά στίχους του τραγουδιού του «Αλήτισσα» με πολλούς από τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν το κορίτσι γνωρίζει την σημασία τους.

@stefanosdamianidis ποιος γονιός και γιατί να θέλει το κορίτσι του να «τραγουδάει» στην αγκαλιά ενός #τ#τραπερβγαίνει έξω μόνο με αλήτες, τις αρέσουν μόνο οι εγκληματίες…» Θόλωσα το βίντεο γιατί πραγματικά ντράπηκα… όμως δυστυχώς κυκλοφορεί και αθόλωτο! #thugslime ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis

Κάτω από το βίντεο, γονείς αλλά και άλλοι χρήστες των social media εκφράζουν την οργή τους για το πώς η νεολαία έχει μάθει να τραγουδάει απ’ έξω στίχους της τραπ μουσικής.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!