Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Άρπαξαν 800 κρέμες που κάνουν 50.000 ευρώ, λέει ο αδελφός της Κατσαφάδου

«Αφαίρεσαν 800 κρέμες στον αριθμό και πάμε στα 40 – 50.000 ευρώ» ανέφερε ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου και πρόεδρος της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose» Νίκος Μαλακοδήμος, για τη ζημιά από τη διάρρηξη του καταστήματος στο Περιστέρι, τονίζοντας ότι οι διαρρήκτες ήξεραν πού να ψάξουν και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με την ταμειακή μηχανή.

«Η Αστυνομία προχωρά κανονικά με τις έρευνες για την υπόθεση. Δεν ξέρουμε τις εξελίξεις, ξέρω όμως ότι όλα προχωρούν κανονικά» ανέφερε ο κ. Μαλακοδήμος. «Η κατάσταση του Περιστερίου ήταν ένα περίπλοκο θέμα. Το ένα περιστατικό έγινε 1η Σεπτεμβρίου και το άλλο 13. Ήταν μυστήριο όλο αυτό» σημείωσε ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου.

«Αυτό που μας ξένισε είναι ότι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ψάξουν τα ταμεία. Πήγαν κατευθείαν στις ακριβές κρέμες. Αφαίρεσαν 800 κρέμες στον αριθμό και πάμε στα 40 – 50.000 ευρώ» εξήγησε ο πρόεδρος της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose».

«Η Δήμητρα στεναχωριέται με αυτά. Λέει “γιατί τις κρέμες; Δεν τις έδινα σε όποιον τις ήθελε, δεν έκανα καλύτερες τιμές, δεν βοήθαγα όπου ήθελαν, γιατί να μου τις πάρουν;”» είπε κλείνοντας ο Νικόλαος Μαλακοδήμος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει η φημολογία ότι για τις διαρρήξεις είχε γίνει σύλληψη και μάλιστα στενής συνεργάτιδας της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Ωστόσο, η Δήμητρα Κατσαφάδου διεύψευσε ότι συνελήφθη άτομο – και μάλιστα συνεργάτης της – για τη ληστεία που έγινε πρόσφατα σε κατάστημα της επιχειρηματία στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, με ένα δελτίο τύπου της εταιρείας της «La vie en rose» στο Instagram, εξηγεί πως οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται καθώς και ότι οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε καμία απολύτως σύλληψη.

«Κυκλοφόρησε το πρωί στην τηλεόραση και σε κάποια sites η είδηση ότι συνελήφθη συνεργάτης της εταιρείας μας για την κλοπή που έγινε στο κατάστημα του Περιστερίου. Η είδηση είναι ψευδής. Δεν έχει γίνει καμία σύλληψη οποιουδήποτε συνεργάτη μας αλλά ούτε και των ενόχων για τη ληστεία στο μαγαζί μας. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!