Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ξέφυγε από τα χέρια των απαγωγέων η 14χρονη Μαρκέλλα!

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 14χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή από τη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να διαφύγει από εκεί που βρισκόταν και να επικοινωνήσει με τους γονείς της, ζητώντας βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Τότε, ένας άνδρας άρπαξε με βία την Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν, με την αδελφή της να ειδοποιεί αμέσως τους γονείς τους.

«Η Μαρκέλλα Τ. κατάφερε να διαφύγει της Οδύσσειας που πέρασε από την ημέρα της εξαφάνισής της στις 7/10/22, όταν απήχθη, παρά τη θέλησή της, από ενήλικα άτομα από την περιοχή της Νίκαιας. Το κορίτσι ταλαιπωρήθηκε στα χέρια αγνώστων που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν. Από σεβασμό στο παιδί και στο μέλλον του δεν θα περιγράψουμε την φρίκη που βίωσε» αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του.

Όπως υπογραμμίζει, βρίσκεται ανακουφισμένη και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της, ενώ ψυχολόγος του «Χαμόγελου» βρίσκεται δίπλα της, με στόχο την άμεση και ολιστική υποστήριξη του παιδιού μετά από την τραυματική εμπειρία που έζησε.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!