Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Φύλλο και φτερό» το σπίτι της μητέρας της 12χρονης – Ψάχνει τα πάντα η ΕΛ.ΑΣ.

Η μητέρα της 12χρονης συνελήφθη σήμερα (12.10.2022) το απόγευμα και κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παραμέληση ανηλίκου, και άλλα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στη συγκλονιστική υπόθεση βιασμού της κόρης της στον Κολωνό.

Οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει ενώ παράλληλα δόθηκε εντολή για έρευνα στο σπίτι της, καθώς οι αστυνομικοί αναζητούν ψηφιακά πειστήρια και κάνουν «φύλλο και φτερό» την κατοικία για να βρουν κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές που θα κατασχεθούν και θα σταλούν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω ανάλυση.

Με αυτόν τον τρόπο, οι αστυνομικοί θέλουν να βρουν τυχόν ύποπτες συναλλαγές με τον 53χρονο, επειδή και αυτός αντιμετωπίζει ως κύρια κατηγορία τη διακεκριμένη μαστροπεία, μεταξύ άλλων κακουργημάτων.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και έρευνα για τυχόν εμπλοκή ενός από τα αδέρφια της 12χρονης, ότι δηλαδή και αυτό το παιδί έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενώ θα ερευνηθούν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί των κατηγορουμένων.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!