Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης – Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψή της – Κατηγορείται για μαστροπεία

«Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν» ήταν η πρώτη δήλωση της μητέρας της 12χρονης  από τον Κολωνό, στο protothema.gr, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος της. 

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 12χρονης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας Εισαγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας και άλλες κατηγορίες.

Κατά πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 12χρονης καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι εξέδιδε την κόρη της. Αυτό οδήγησε να της ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία ενώ αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος της.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες. 

 

Πώς έφτασαν στη σύλληψη οι Αρχές

Ήταν λίγο μετά της 16:00 όταν πήγε το περιπολικό στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό και συνέλαβε την μητέρα της 12χρονης και αναμένεται σήμερα το απόγευμα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης από τις Αρχές.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Μega, σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, υπήρχε ένας κύκλος ροής χρημάτων από και προς τη μητέρα της 12χρονης, στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τόσο από το κινητό του δράστη όσο και από αυτό της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το iefimerida, τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης ήταν σαφείς ενδείξεις εις βάρος της:

Πρώτον έχουν βρεθεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις καθώς και ανταλλαγή sms με τον συλληφθένα 53χρονο, Ηλία Μίχο.

Και δεύτερον, εντοπίστηκαν τακτικά εμβάσματα του 53χρονου σε εκείνη, που δεν δικαιολογούνται από την εργασία της στο μαγαζί του.

 

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!