Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κολωνός: Ογκωδέστατη η δικογραφία για τον 53χρονο – Τι περιλαμβάνουν οι 600 σελίδες

Στις 3.000 σελίδες αναμένεται, σύμφωνα, με πληροφορίες να φτάσει η δικογραφία που έχει σχηματίσει η υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου που συνελήφθη για τον βιασμό και την μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια.

Η ογκωδέστατη δικογραφία που σχημάτισε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων περιέχει μεταξύ άλλων, απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται και 600 σελίδες με απομαγνητοφωνήσεις συνομιλιών του 53χρονου τις τελευταίες 3 εβδομάδες που το κινητό του παρακολουθούνταν.

Σε αυτή ακόμα δεν έχουν συμπεριληφθεί τα αρχεία από το κινητό τηλέφωνο του 53χρονου. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που ο δικηγόρος Βασίλης Χρονόπουλος αν και ενημερώθηκε για τη δικογραφία τελικά δεν θα αναλάβει, όπως είπε, την υπεράσπισή του και θα διοριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος.

Και ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας που μίλησε με τον Ηλία Μίχο στην Γενική Διεύθυνση Αττικής, την Τρίτη επεσήμανε ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο ανάληψης της υπεράσπισης του και σημείωσε: ο κ. Νουλέζας και προσθέτει «μου δήλωσε την αθωότητα του ότι έχει παγιδευτεί, ώστε να εξοντωθεί, ότι θα κατονομάσει στην απολογία του και ότι είναι σε θέση να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Δεν γνωρίζω περαιτέρω την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει». Στο μεταξύ δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη δράση του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε σήμερα ο θείος της 12χρονης στον Αντ1, όταν πήρε το κινητό της ανιψιάς του, σοκαρίστηκε από τα μηνύματα που διάβασε στο κινητό της από τους «επίδοξους» βιαστές της.

Ο θείος του παιδιού είπε επίσης ότι ο 53χρονος είχε απειλήσει το παιδί για να το αναγκάσει να εκδίδεται. Το κοριτσάκι αποκάλυψε στην οικογένειά του ότι ο κατηγορούμενος την είχε απειλήσει ακόμη και με πιστόλι. «Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι. “Θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου. Ο θείος πρόσθεσε επίσης πως ο 53χρονος απειλούσε συνεχώς την ανήλικη.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!