Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αφέθηκε ελεύθερη μετά τον εισαγγελέα – Πως παρέσυρε και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό (εικόνες)

Ελεύθερο αφέθηκε το μοντέλο και πρώην νικήτρια του διαγωνισμού GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε με το αυτοκίνητο έναν 60χρονο μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση.

Πως έγινε το τροχαίο

Ενας 60χρονος οδηγός μηχανής νεκρός, ένα κατεστραμένο ΙΧ και τέσσερα αυτοκίνητα με σοβαρές, υλικές ζημιές είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, σήμερα τα ξημερώματα.

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ενα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε τέσσερα από αυτά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.

Το μοντέλο έχει συλληφθεί και αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μέσα από τον Alpha. Σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, το νεαρό μοντέλο έμεινε στον τόπο του δυστυχήματος και προσπάθησε να βοηθήσει τον μοτοσικλετιστή.

Όσον αφορά στη σύλληψη, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως η κράτηση της Κυβέλης Χατζηευστρατίου δεν έχει να κάνει με το αν το μοντέλο φταίει ή όχι, αφού αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται σε κάθε περίπτωση τροχαίου δυστυχήματος.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!