Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Φτου… ξελευτερία για τον «μάνατζερ ράγκμπι», πήρε εξιτήριο (βίντεο)

Εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική πήρε ο Πάνος Αργιανίδης, 20 ημέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Αφού προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στο κατάστημα ΕΛΤΑ, στο οποίο εργαζόταν, ο πρώην παίκτης του Survivor είναι πλέον καλά στην υγεία του κι επέστρεψε στην οικογένειά του, μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε ταμπουρωμένος και σε κατάσταση αμόκ στην τουαλέτα των ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου εργάζεται στο τμήμα φύλαξης του κτιρίου.

Κατά τη διάρκεια της εργασίας του, εκείνος κλείστηκε στην τουαλέτα του 2ου ορόφου του κέντρου διαλογής δεμάτων, στο Κρυονέρι, σπάζοντας τα πάντα και λέγοντας ασυναρτησίες.

Για τουλάχιστον οκτώ ώρες παρέμεινε κλειδωμένος, με τους δικούς του ανθρώπους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να τον πείσουν πως όλα θα πάνε καλά αρκεί να ανοίξει την πόρτα.

Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ειδικού διαπραγματευτή, ώστε ο Πάνος Αργιανίδης να βγει από τον χώρο και να οδηγηθεί το Α.Τ Διονύσου.

Σύμφωνα με τα πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πατέρας του, ο οποίος είναι ιερέας, βρέθηκε έξω από την κλινική μαζί με μία γυναίκα για να τον παραλάβουν και να επιστρέψουν μαζί στο σπίτι.

Δείτε τα πλάνα:




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!