Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η καταγγελία της μητέρας της 12χρονης-«Κάτι της έστειλε αυτός και εκείνη κοκκίνισε» (βίντεο)

Συνταρακτικά στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας η καταγγελίας της μητέρας της 12χρονης, την οποία εξέδιδε ο 53χρονος επιχειρηματίας από τον Κολωνό.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Αύγουστο όταν η θεία του κοριτσιού κατάλαβε ότι η ανήλικη ήταν απασχολημένη πολλές ώρες στο κινητό της. «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία», είπε στον Alpha η μητέρα της 12χρονης.

Μάλιστα η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε ότι ενημέρωσε την σύζυγο του 53χρονου, η οποία προσπάθησε να καλύψει τον 53χρονο και προσφέρθηκε να δώσει χρήματα στην οικογένεια. «…μου είπε: ‘Αχ τι να κάνουμε, να σταματήσει η κατρακύλα για να μην καταστραφούν οι οικογένειές μας’. Προσπαθούσε να το καλύψει και μου έλεγε παρακαλώντας να μην πάω να το καταγγείλω, αλλά και ότι θα μου φέρει ψυχολόγους και θα με βοηθήσει οικονομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!