Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Αυτοί είναι οι τρεις γνωστοί ηθοποιοί που καταθέτουν σήμερα στο δικαστήριο

Στο μικροσκόπιο της δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μπαίνει η διερεύνηση της πρώτης καταγγελίας για βιασμό στο θέατρο ΗΒΗ το 2008.

Ο Τάσος Χαλκιάς, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ράνια Σχίζα αναμένεται να καταθέσουν σήμερα σχετικά με γεγονότα εκείνης της περιόδου.

Τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης σκηνοθετούσε την παράσταση «Στις Κουζίνες», όπου πρωταγωνιστούσαν οι ηθοποιοί που έχουν κληθεί να καταθέσουν εάν είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο μεταξύ του κατηγορούμενου και της καταγγέλλουσας.

Την προηγούμενη Παρασκευή στο δικαστήριο κατέθεσαν οι ηθοποιοί Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κωτσοβούλου. Η Θάλια Ματίκα υποστήριξε ότι δεν μπορεί να θυμηθεί συγκεκριμένα περιστατικά και πως την καταγγέλλουσα τη γνωρίζει επειδή είναι κόρη γνωστής ηθοποιού, χωρίς να έχει ιδιαίτερες σχέσεις μαζί της. «Ήταν απλώς η κόρη μιας συναδέλφου. Και μάλιστα μια πολύ μικρότερη μου κόρη μιας συναδέλφου. Δε θυμάμαι τι έκανε, αν σπούδαζε, δεν μπορώ να θυμηθώ. Με τη μητέρα της είχαμε τυπικές, αλλά πολύ καλές επαφές», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!