Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πρώην κατάδικος κύλησε και ασέλγησε σε δύο αγοράκια!

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης τον συνέλαβαν χθες το απόγευμα σε κατάστημα ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Παντελεήμονα

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το ξέσπασμα της υπόθεσης στα Σεπόλια, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη ενός ακόμη άνδρα, ο οποίος αυτή τη φορά είχε ασελγήσει σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, ηλικίας 7 και 8 ετών.

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης έπειτα από επιχείρηση στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα στον Άγιο Παντελεήμονα, πέρασαν χειροπέδες σε 63χρονο πρώην κατάδικο για αντίστοιχες υποθέσεις στο παρελθόν. Ελληνικής καταγωγής ο 63χρονος είχε εκτίσει σημαντική ποινή στις φυλακές Γρεβενών.

Το νοσηρό σκηνικό εκτυλίχθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ενώ οι πληροφορίες λένε ότι ο παιδόφιλος είχε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες να εκτονώνει τη διαστροφή του στα παιδάκια, έναντι μάλιστα χρηματικού αντιτίμου.

Τα παιδιά όμως μίλησαν και οι γονείς πέρασαν το κατώφλι της Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τον κατήγγειλαν και στις χθες Κυριακή 9/10 άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τον εντόπισαν σε ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στον Άγιο Παντελεήμονα και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!