Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Υπόθεση παιδεραστίας: Έρευνα για άλλα πιθανά θύματα του 53χρονου-Λύγισαν οι αστυνομικοί με το υλικό των βιασμών της 12χρονης

Στον ανακριτή οδηγείται το μεσημέρι ο 53χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται ότι εξέδιδε και βίαζε ένα 12χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί φέρονται να λύγισαν μπροστά στη θέα των βίντεο και των φωτογραφιών από τους βιασμούς της ανήλικης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στον ΑΝΤ1 μετά την σύλληψη του 53χρονου ένας από τους αστυνομικούς φέρεται να του είπε: «Βγάλε τα κομποσχοίνια. Μην το παίζεις άνθρωπος του θεού». Στη συνέχεια οι αστυνομικοί του αφαίρεσαν τα περίπου 10 κομποσχοίνια που είχε στα χέρια.

Ο 53χρονος παραμένει αμίλητος στα κρατητήρια και το μόνο που υποστήριξε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ήταν ότι: «Τα βίντεο δεν τα τράβαγα εγώ τα τράβαγε η μικρή και μου τα έστελνε».

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, η αστυνομία παρακολουθούσε εδώ και περίπου έναν  μήνα τις κινήσεις του 53χρονου και το αρμόδιο Τμήμα του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έλεγχε όλα τα προφίλ του, τα μηνύματα, τις συνομιλίες και τις φωτογραφίες του επιχειρηματία. Σε ερώτηση εάν η 12χρονη ήταν το μοναδικό θύμα ή η αστυνομία ερευνά και πιθανά άλλα θύματα του 53χρονου ο Σταύρος Μπαλάσκας μετέφερε μία φράση των συναδέλφων του: «Αυτό για εμάς τώρα άρχισε».



 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!