Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πήγε να σκοτώσει τη μάνα του με ψαλίδι! (βίντεο)

Ψυχολογικά προβλήματα φέρεται να έχει ο 18χρονος που μαχαίρωσε τη μητέρα του με ψαλίδι.

Συγκλονισμένη είναι γειτονιά στην περιοχή της Καλλιθέας, εκεί που ένας 18χρονος έφτασε ένα βήμα από το να κόψει το νήμα της ζωής της μητέρας του με ένα… ψαλίδι!

Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται ν’ αντιμετωπίζει σημαντικά ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε το Σάββατο σε ανύποπτο χρόνο στη μητέρα του, τραυματίζοντάς την ευτυχώς ελαφρά.

Η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει και φώναζε για βοήθεια για αρκετά λεπτά. Οι γείτονες ξεσηκώθηκαν και κάλεσαν στην Αστυνομία, ενώ έσπευσαν προς την πολυκατοικία που διέμενε η οικογένεια, με την ελπίδα πως το σούσουρο θα αποτρέψει τη συνέχεια της ενδοοικογενειακής μάχης.

Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο. Αφού ασφάλισαν την περιοχή, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο, τον οποίο αφού αφόπλισαν, διαπίστωσαν πως είχε στην κατοχή του και έναν ακόμη σουγιά.

Πάντως όπως ανέφεραν ανεπίσημα άνδρες των Αρχών, ο νεαρός φαίνεται πως έχει έναν ιδιαίτερο ψυχισμό, αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είχε πλήρη επίγνωση για τη δράση του.

Όπως και να έχει, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος κατά τα φαινόμενα θα παραγγείλει ψυχιατρική γνωμάτευση προτού καταλήξει στην περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύτηκε για να σιγουρευτεί πως δεν έχει αποκομίσει κάποια σοβαρή ζημιά αφού η μαχαιριά την «βρήκε» κοντά σε σημείο με φλέβες και αρτηρίες, στον βραχίονα.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!