Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτός είναι ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης

Οικογενειάρχης, θρήσκος και… δημοσιοσχετίστας, ο 53χρονος συλληφθείς για το βιασμό και την προαγωγή της νεαρής 12χρονης στα Σεπόλια

Ανάστατη είναι όχι μόνο η γειτονιά στα Σεπόλια αλλά όλη η Ελλάδα μετά την αποκάλυψη της σύλληψης του 53χρονου Μ.Ι.

Ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης καταστήματος χαρτικών, φέρεται να είναι εκείνος που βίαζε αλλά και βιντεοσκοπούσε την 12χρονη, με σκοπό να τη «διαφημίσει» και να προσελκύσει «πελάτες» για να κάνουν το ίδιο, έναντι αντιτίμου από 50 έως 70 ευρώ!

Πρόκειται για επιχειρηματία ο οποίος προσπαθούσε να βρίσκεται μέσα στα πράγματα.

Επιδίωκε να κάνει δημόσιες σχέσεις με πρόσωπα είτε από τον καλλιτεχνικό χώρο, είτε με πολιτικά πρόσωπα ακόμη και με άτομα της εκκλησίας.

Έδειχνε ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινωνικά δίκτυα όπου αναδείκνυε τις ευαισθησίες του, σχετικά με τη φύση, τα ζώα, ενώ παρουσιαζόταν ως θρησκευόμενος.

Προωθούσε επίσης το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, ενώ φαινόταν να ενδιαφέρεται πολύ με τα κοινά τόσο στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και γενικά.

Έδειχνε ιδιαίτερη αδυναμία στους καλλιτέχνες, ενώ πάσχιζε να τους βοηθά με διάφορες προωθητικές ενέργειες για εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Βεβαίως στην… ημερήσια διάταξη υπήρχαν ουκ ολίγες συνεισφορές και δωρεές σε τοπικές ενορίες, τόσο στα Σεπόλια όσο και στα Πατήσια.

Να σημειώσουμε επίσης πως στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!