Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Αυτοί είναι οι νταήδες που σακάτεψαν την 67χρονη στην Αίγινα (εικόνες)

Μετά από 14 ολόκληρους μήνες το Εκβιαστών κατάφερε να εξιχνιάσει την επίθεση σε βάρος της 67χρονης Α.Τ. και του γιου της Φ.Τ. που έλαβε χώρα στις 28 Αυγούστου του 2021.

Οι τρεις 38χρονοι μπράβοι (δύο Έλληνες ένας αλλοδαπός), σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, με έντονη δραστηριότητα στις πιάτσες της προστασίας στον Πειραιά, εντοπίστηκαν την περασμένη Τετάρτη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση. Μαζί τους συνελήφθη και ο 40χρονος φερόμενος ηθικός αυτουργός της επίθεσης, που κατά πληροφορίες κατέβαλλε το ποσό των 500 ευρώ έκαστος για να στείλουν… μήνυμα στην 67χρονη που τόλμησε να κάνει καταγγελία για… ηχορύπανση.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν άγρια τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και τη μητέρα του με εντολή του τέταρτου άνδρα, ο οποίος έχει πασίγνωστο afterάδικο στις Τζιτζιφιές, ο οποίος ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

Κίνητρο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ήταν οι προσωπικές διαφορές που είχαν τα θύματα με τον επιχειρηματία και συγκεκριμένα οι καταγγελίες που είχαν κάνει για ηχορύπανση από το κλαμπ. Η οικογένεια των θυμάτων του ξυλοδαρμού είχαν την… ατυχία να διαμένουν πάνω από το εν λόγω κλαμπ.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!