Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Δικηγόρος Φιλιππίδη: Αν είχε βιάσει θα είχε ζητήσει ειλικρινή συγγνώμη-Το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού (βίντεο)

Για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη μίλησε ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι πολλοί θέλουν να καταθέσουν υπέρ του ηθοποιού αλλά φοβούνται. «Αύριο ελπίζουμε ότι η υγεία της Προέδρου θα είναι καλύτερα και θα συνεχιστεί κανονικά η δίκη που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες», είπε στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Και συνέχισε: «Πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να καταθέσουν υπερ του Πέτρου όμως φοβούνται, είδατε τι συνέβη με συνεργάτιδά του που απομακρύνθηκε από την εργασία της όταν δήλωσε ότι θα καταθέσει υπερ του».

Σε ερώτηση για πιθανή ερωτική σχέση του ηθοποιού με τη στενή του συνεργάτιδα που καταθέτει υπερ του «η ερωτική ζωή του καθενός είναι στον πυρήνα της προσωπικότητάς του, υπάρχει νόμος που προφυλάσσει τα προσωπικά μας δεδομένα, δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις, δεν είμαστε στο ερωτοδικείο αλλά σε μεικτό ορκωτό». Μάλιστα υποστήριξε ότι ο ηθοποιός είναι αθώος και «αν είχε βιάσει θα είχε ζητήσει ειλικρινή συγγνώμη».

Για την κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα τόνισε ότι «πλην δύο σημείων ήταν εκτός θέματος«, ενώ για το λόγο κλήτευσης των ηθοποιών, μεταξύ των οποίων και η Ζέτα Μακρυπούλια «οι ηθοποιοί αυτοί βρισκόντουσαν στην πρόβα στην οποία η καταγγέλουσα αναφέρει ότι έπεσε θύμα βιασμού δια δακτύλου από τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στο περπάτημα και μικρή παράλυση στο ένα πόδι. «Είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που έχει και κάποιοι έλεγαν πως το λέγαμε προσχηματικά. Δεν μπορείς να ανεβάσεις τους δείκτες του σακχάρου σε τέτοια επίπεδα που να χρειάζεσαι να κάνεις ενέσεις για να μπορέσεις να επιβιώσεις. Δεν μπορείς να αλλοιώσεις τις εξετάσεις που κάνει ένας μικροβιολόγος. Μια εκδήλωση αυτής της ασθένειας είναι πως έχει μια μικρή παράλυση στο ένα του πόδι. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει και στο άλλο. Προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Όσοι δυστυχώς από τους συνανθρώπους μας έχουν πρόβλημα με τον σακχαρώδη διαβήτη, όλα τα αγγεία του ανθρώπινου οργανισμού αλλοιώνονται», σημείωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!