Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πάνος Αργιανίδης: Στη ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτειου για δεύτερη εβδομάδα

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Δρομοκαϊτειου ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης, έπειτα από όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 20ης Σεπτεμβρίου, όταν σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε ταμπουρωμένος στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ Κρυονερίου όπου και εργαζόταν.

Ο μάνατζερ ράγκμπι θα παραμείνει στην κλινική αφού πριν μερικές ημέρες η κατάσταση του επιδεινώθηκε. Συνεχίζει να λαμβάνει καθημερινά την φαρμακευτική αγωγή που του συστήνουν οι γιατροί προκειμένου να επανέλθει όσο το δυνατόν συντομότερα.

Τι συνέβη

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της βάρδιας του στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, ο Πάνος Αργιανίδης κλείστηκε στην τουαλέτα του 2ου ορόφου σπάζοντας τα πάντα και λέγοντας ασυναρτησίες.

Για τουλάχιστον οκτώ ώρες παρέμεινε εκεί μέχρι που τελικά χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ειδικού διαπραγματευτή για να βγει από τον χώρο και να οδηγηθεί στο Α.Τ Διονύσου. Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και μόλις είναι σε θέση, πρόκειται να καταθέσει σχετικά με το περιστατικό.

Παρόλα αυτά τις τελευταίες ώρες φαίνεται να είναι περισσότερο συνεργάσιμος, με τους δικούς του ανθρώπους να είναι αισιόδοξοι πως θα λάβει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!