Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού στην Καβάλα: «Εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει»”

Ολοένα και πιο συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τον 56χρονο δράστη του διπλού φονικού στην Καβάλα.

Σύμφωνα με το OPEN, o κτηνοτρόφος σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση το βρέφος και στη συνέχεια τη συντροφό του και δευτερόλεπτα αργότερα αυτοκτόνησε. Η πρώτη αυτοψία έδειξε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος και σήμερα θα έχουμε την νεκροψία – νεκροτομή από την ιατροδικαστική υπηρεσία Κομοτηνής.

Κατόπιν εντολής της μητέρας, οι σοροί της κοπέλας και του μωρού θα μεταφερθούν στην Γερμανία για να κηδευτούν εκεί. Ο Ευκλείδης Καλογερίδης, ιδιοκτήτης καφενείου και οικογενειακός φίλος του ζευγαριού, το πρωί του Σαββάτου, μίλησε στο ΑΝΤ1 για την σχέση που είχε το ζευγάρι.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι υπήρχε ένταση στην σχέση του 56χρονου με την εν διαστάσει και κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφο του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα μωρό λίγων μηνών, με επίκεντρο τον χωρισμό τους και την τύχη του παιδιού.

Μετά από μια δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του λίγων μηνών παιδιού κι ενώ η απόφαση έδειχνε να κλίνει υπέρ της μητέρας, ο άνδρας, που τελευταία σύμφωνα με τον φίλο του είχε χάσει αρκετά κιλά και εμφανιζόταν πιεσμένος και προβληματισμένος, αποφάσισε να σκοτώσει το παιδί του και την γυναίκα με την οποία το έφεραν μαζί στην ζωή και εν συνεχεία να βάλει τέλος στην ζωή του, αφού ειδοποίησε έναν εξάδελφο του για όσα είχε κάνει και το τέλος που σκόπευε να βάλει στην δική του ζωή.

Βρήκαν ένα σημείωμα του αυτόχειρα που έλεγε ότι «εδώ αρχίζει η αγάπη μας και εδώ τελειώνει», είπε ο κ. Καλογερίδης, αναφέροντας πως ο δράστης του διπλού φονικού «έπαιρνε το παιδί και το πήγαινε βόλτα με το αυτοκίνητο, μιλούσε το ζευγάρι όταν βρίσκονταν στον δρόμο, αλλά αν υπήρχε και κάτι άλλο από πίσω, δεν το ξέρουμε…».

«Η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα “Άννα μην πας “και εκείνη μου απάντησε πως “δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω”. Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου», περιγράφει η γειτόνισσα μιλώντας στο mega.

Το μαντρί ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι που διέμενε η κοπέλα με το μωρό της. «Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας άξεστος, αγροίκος», λέει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι η άτυχη Άννα είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό βοήθεια από την αστυνομία, καθώς την απειλούσε, ωστόσο της είπαν να περιμένει να γίνει το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

«Της έλεγε “θα σκοτώσω εσένα και το παιδί και θα αυτοκτονήσω και εγώ”, η Άννα δεν φανταζόταν ότι θα το κάνει», συνεχίζει η γειτόνισσα.

«Η Άννα ήταν υπόδειγμα ανθρώπου, με πολύ καλή ψυχή, μορφωμένη”, λέει συγκλονισμένη η θεία της, τονίζοντας ότι γνώρισε τον σύντροφό της πριν από τέσσερα χρόνια όταν ήρθε στο χωριό για να γράψει το βιβλίο της για την Λεκάνη. “Έζησε μαζί του, έκαναν το παιδάκι, χώρισαν και τελευταία δεν τα βρίσκανε. Η Άννα έλεγε ότι ήθελε να φύγει Γερμανία με το παιδί αλλά δεν ήταν σίγουρη. Κάθε ημέρα του έδινε το παιδί και έπαιζαν. Αυτός ήρθε το πρωί και την πήρε από το σπίτι, μάλλον της είπε “πάμε να δούμε τα κατσίκια” γιατί αγαπούσε πολύ τα κατσίκια. Αλλά αυτός θα είχε κάτι άλλο στο μυαλό του. Η Άννα έμενε στο σπίτι του παππού της με το παιδί και αυτός ερχόταν καθημερινά και το έβλεπε», λέει η θεία της.

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!