Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Καβάλα: Συγκλονίζει η μητέρα της 31χρονης- «Είχαν τοξική σχέση. Την έκανε ό,τι ήθελε»

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Λεκάνη στην Καβάλα μετά τη διπλή δολοφονία που έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, όταν 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε την πρώην σύντροφό του και 10 μηνών παιδί τους και έπειτα αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 31χρονης είχε φτάσει από την Γερμανία στην Καβάλα πριν από μερικές ημέρες, καθώς έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Μόλις επέστρεψε στην Γερμανία την πήραν τηλέφωνο και την ενημέρωσαν ότι ο 56χρονος δολοφόνησε την κόρη και το εγγονάκι της.

«Δεν το πιστεύω ακόμα. Είχε εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο. Ήταν το καλύτερο κορίτσι που υπάρχει», είπε σε κατάσταση-σοκ η μητέρα της, στον Alpha.

«Δεν άκουγε… Της έλεγα μην πας σε αυτόν στο χωριό. Σπούδαζε στη Γερμανία και ήθελε να κάνει ένα βιβλίο για το πώς ζουν οι άνθρωποι στο χωριό και εκεί τον γνώρισε. Της έλεγα “πώς έμπλεξες με αυτόν;”. Στο τέλος μου είπε ότι “αυτό δεν ήταν αγάπη”. Μετά το κατάλαβε. Είχαν τοξική σχέση. Την έκανε ό,τι ήθελε αυτός. Την ρωτούσα αν ήταν ευτυχισμένη και φοβόταν να μου πει την αλήθεια», ανέφερε η μητέρα της 31χρονης γυναίκας.




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!