Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Συγκλονίζει η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη: «Με τον καρκίνο βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη, περνώντας μηνύματα για την μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει αλλά και τα γενέθλια που αναγκάστηκε να περάσει στο χειρουργείο.

Μέσα από τη συνέντευξη της στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που νοσούν από καρκίνο και τόνισε ότι πρέπει να έχουν δύναμη και να μη φοβούνται.

Ηχηρό μήνυμα προς τις γυναίκες που νοσούν

Η δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά ότι «σε αυτές τις μάχες δεν δίνονται ραντεβού, οπότε όταν καλείσαι να τη δώσεις και όταν στο στοίχημα είναι η ίδια σου η ζωή, προφανώς διαλέγεις και την ημέρα των γενεθλίων σου να χειρουργηθείς.

Και πρόσθεσε: «Τα πρώτα δευτερόλεπτα που ξύπνησα από την επέμβαση μέσα στο χειρουργείο με τον γιατρό μου να κρατάει μια τούρτα και να μου τραγουδάνε. Θα είναι τα γενέθλια που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

«Η κόρη μου θέλω να θυμάται πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ»

Όσον αφορά τη μεταμόρφωσή της ανέφερε ότι οι «γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται, πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού. Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόχειρη μεταμόρφωση».

Τέλος, συγκινημένη η 47χρονη μίλησε για την κόρη της που βρίσκεται συνεχώς δίπλα της: «Μεγαλώνοντας αν θέλω να θυμάται κάτι από όλο αυτό είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ, δεν έφυγε. Όπως είχα χάσει εγώ τον δικό μου πατέρα. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της, δεν ξαπλώσαμε. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα».




Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!