Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Ο Τζακ Γκρίλις λάμπει από ευτυχία

Η βόλτα με τη γυναικά του, το μωράκι τους και τον σκύλο τους

Ο Τζακ Γκρίλις ακτινοβολεί καθώς αυτός και η Σάσα Άτγουντ εμφανίζονται για πρώτη φορά με το μωρό τους και τον σκύλο τους. Ο Τζακ Γκρίλις λάμπει από ευτυχία στις φωτογραφίες. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε για τις ταραχώδεις 24 ώρες όταν και έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά.

Ο Τζακ Γκρίλις λάμπει από ευτυχία

Ο περήφανος μπαμπάς Τζακ Γκρίλις έλαμψε καθώς αυτός και η Σάσα Άτγουντ απολάμβαναν μια οικογενειακή μέρα με το νέο τους κοριτσάκι και το κατοικίδιο τους. Η Σάσα και ο Τζακ καλωσόρισαν τη μικρή Μίλα τον Σεπτέμβριο και μπήκαν στο Instagram νωρίτερα αυτό το μήνα για να ανακοινώσουν τα χαρούμενα νέα τους.

Ο Τζακ Γκρίλις λάμπει από ευτυχία
Ο Τζακ Γκρίλις με τον σκύλο του.

 

Ο Τζακ Γκρίλις λάμπει από ευτυχία

Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τους φωτογράφους έξω από ένα κατάστημα μαζί με το μωράκι τους και τον σκύλος τους. Η Σάσα έλαμπε καθώς ντύθηκε άνετα με μια μαύρη φόρμα. Είχε την κορούλα της σε ένα γκρι και μαύρο καρότσι.

Εν τω μεταξύ, ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ήταν εξίσου χαλαρός με ένα τζάκετ, φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Το ζευγάρι – που είναι μαζί δέκα χρόνια – υποδέχτηκε τη Μίλα λίγες ώρες πριν ο Τζακ Γκρίλις βγει στο γήπεδο με τη Μάντσεστερ Σίτι για να παίξει με τη Νιούκαστλ στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζακ Γκρίλις λάμπει από ευτυχία
Η σύντροφος του ποδοσφαιριστή με το μωράκι της.

Περιγράφοντας της αγωνία του 24 ώρες αργότερα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής είπε στο BBC Radio 5 Live: «Προφανώς απέκτησα ένα κοριτσάκι την περασμένη Παρασκευή. Ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής μου, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Δεν ξέρω πραγματικά πώς να το εξηγήσω. Νιώθεις τόσες πολλές καλές στιγμές στη ζωή σου, αλλά αυτό ξεπερνά τα πάντα».

«Ήταν μια απίστευτη μέρα, γιατί στην πραγματικότητα η Σάσα έκανε υπέρηχο  το πρωί της Παρασκευής και συνειδητοποίησε ότι (η Μίλα) επρόκειτο να έρθει μερικές εβδομάδες νωρίτερα, οπότε έπρεπε να φύγω από την προπόνηση την Παρασκευή».

«Πήρα το τρένο για το Λονδίνο και μετά συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής. Έμεινα εκεί προφανώς για δύο ή τρεις ώρες και μετά έπρεπε να πάρω ένα αεροπλάνο μέχρι το Νιούκαστλ. Έφτασα μάλλον τα μεσάνυχτα στο ξενοδοχείο και, ναι, έπαιζα το επόμενο πρωί στις 12:30 στο Νιουκαστλ μακριά. Ήταν ένα απίστευτο 24ωρο».

Ο Γκρίλις και η Σάσα ανακοίνωσαν την άφιξη της Μίλα με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του μωρού που κράταγε το χέρι της μαμάς του.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!