Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ! Χωρίζει η Φόστερ για τα μάτια του Τζάκμαν

Οι εικασίες για τη σχέση Σάτον Φόστερ και Χιου Τζάκμαν ξεκίνησαν ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στο The Music Man

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ! Αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, Τεντ Γκρίφιν κατέθεσε η σταρ του Μπρόντγουεϊ, Σάτον Φόστερ μετά από 10 χρόνια γάμου.

Η 49χρονη ηθοποιός και ο 53χρονος σεναριογράφος του Ocean’s Eleven, έχουν υιοθετήσει την 7χρονη σήμερα Έμιλι, και ο χωρισμός τους έρχεται μετά τις φήμες για ειδύλλιο της Φόστερ και του πρώην συμπρωταγωνιστή της στο «The Music Man», Χιου Τζάκμαν.

Η Σάτον αρραβωνιάστηκε τον Γκρίφιν το 2013 και παντρεύτηκαν σε μία ιδιωτική τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια , τον Οκτώβριο του 2014.

Αφού αντιμετώπισαν δυσκολίες με τη γονιμότητα για χρόνια, το ζευγάρι υιοθέτησε την Έμιλι, την άνοιξη του 2016.

Οι εικασίες για τη σχέση Σάτον – Τζάκμαν ξεκίνησαν στους κύκλους του Μπρόντγουεϊ ενώ η Φόστερ συμπρωταγωνιστούσε με τον 56χρονο ηθοποιός στο The Music Man με πολλούς να μιλούν για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που όμως κρατάει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Τζάκμαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του Deborra-Lee Furness, 68 ετών, πέρυσι τον Σεπτέμβριο, μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Έχουμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να συνεχίσουμε την ατομική μας ανάπτυξη», ανέφεραν τότε σε κοινή τους δήλωση.

Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται μαζί δύο υιοθετημένα παιδιά, τον 24χρονο Όσκαρ και τη 19χρονη Άβα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!