Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Τζον Λένον: Έκανε «άγριο σεξ» με άλλη γυναίκα και η Γιόκο Όνο τον άκουγε

Η αμήχανη στιγμή σε πάρτι όπου ο μεθυσμένος Λένον έκανε σεξ με άλλη και τον άκουγε η Όνο

Ένα νέο βιβλίο για τον Τζον Λένον και τη Γιόκο Όνο δίνει μία νέα ματιά, από μέσα, στο γάμο ενός από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια του rock and roll.

Το βιβλίο We All Shine On: John, Yoko & Me έγραψε ο στενός φίλος του ζευγαριού και από όσα γράφονται σε αυτό προκύπτει ότι αν και ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο ήταν βαθιά συνδεδεμένοι, πέρασαν επίσης στιγμές έντονης ασυμφωνίας.

Χαρακτηριστική είναι μία ιστορία που διηγείται ο συγγραφέας από το μακρινό 1972. Σύμφωνα με αυτή ο Λένον και η Όνο ήταν καλεσμένοι σε ένα πάρτι όπου ο πρώην τραγουδιστής των Beatles μέθυσε ενώ παρακολουθούσε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών μεταξύ του Ρίτσαρντ Νίξον και του Τζορτζ ΜακΓκόβερν στο διαμέρισμα του αντιπολεμικού ακτιβιστή Τζέρι Ρούμπιν στο Γκρίνουιτς Βίλατζ. Όταν κατέστη σαφές ότι ο Νίξον θα κέρδιζε με μεγάλη διαφορά, η διάθεση του Λένον έγινε ζοφερή, γράφει ο Μίντζ. Και καθώς άρχισε να πίνει περισσότερο, ο Λένον κατέληξε να κάνει «δυνατά, άγριο σεξ», με μια άλλη γυναίκα στο πάρτι.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού, η Γιόκο καθόταν στον καναπέ, με έκπληξη, σε νεκρική σιωπή, καθώς άλλοι καλεσμένοι άρχισαν να σηκώνονται αμήχανα για να φύγουν – μέχρι που συνειδητοποίησαν ότι τα παλτά τους ήταν στην κρεβατοκάμαρα όπου βρισκόταν ο Τζον κάνοντας σεξ», περιγράφει ο Μιντζ στο βιβλίο.

Αναφερόμενος στην αμήχανη στιγμή, ο συγγραφέας σχολίασε ότι ο Λένον «έθεσε [τη γυναίκα του] στην πιο ντροπιαστική θέση που θα μπορούσες ποτέ να βάλεις μια γυναίκα», καθώς έκανε σεξ σε ένα δωμάτιο με λεπτούς τοίχους ενώ εκείνη ήταν σε ένα μικρό πάρτι και τα άκουγε όλα.

«Η Γιόκο είναι μια πολύ στωική γυναίκα, αλλά θα είχε σοβαρές συνέπειες», δήλωσε στο People o Μιντζ. Όπως είπε, το επόμενο πρωί του τηλεφώνησε ο Λένον, που το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί στον καναπέ, έχοντας hangover.

Ο 79χρονος Μιντζ, που είναι ακόμα σε επαφή με την Όνο είπε ότι η ίδια τού είχε πει σχετικά με το περιστατικό: «Μπορώ να τον συγχωρήσω, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ ποτέ να ξεχάσω αυτό που συνέβη. Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ το ίδιο». Καταλήγοντας ο Μιντζ, τονίζει ότι ο Λένον τού έλεγε: «Έλι, δεν είμαι πάντα ο τύπος του Imagine».

 

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!