Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει άλλους… οργασμούς

Οι σεξουαλικές σκηνές της άναψαν φωτιές

Η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει άλλους οργασμούς. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν «τόσο διεγερμένη σεξουαλικά» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου ερωτικού δράματος «Babygirl» που αναγκάστηκε να πατήσει προσωρινά φρένο στην παραγωγή.

 

Η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει άλλους… οργασμούς

 

Στην ταινία, η Νικόλ Κίντμαν υποδύεται μια ισχυρή επιχειρηματία που ρισκάρει την καριέρα και την οικογενειακή της ζωή για να έχει μια παθιασμένη σχέση με τον πολύ νεότερό της ασκούμενο, τον οποίο υποδύεται ο 28χρονος ηθοποιός Χάρις Ντίκινσον. Τωρα φαίνεται πως η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει άλλους… οργασμούς.

Η 57χρονη βραβευμένη με Όσκαρ δήλωσε ότι η εκτέλεση σεξουαλικών σκηνών με τον Ντίκινσον και τον Αντόνιο Μπαντέρας, ο οποίος υποδύεται τον σύζυγό της στην ταινία, μερικές φορές γινόταν πολύ δύσκολη για να τη διαχειριστεί.

«Υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που έλεγα: “Δεν θέλω να έχω οργασμό πια“», δήλωσε η Κίντμαν στη Sun.

Η πρωταγωνίστρια του «Big Little Lies» ανέλαβε το πρότζεκτ για να προκαλέσει τον εαυτό της, αλλά η διαδικασία έφερε στιγμές που ήταν απλά υπερβολικές για να τις διαχειριστεί.

Μάλιστα, η Κίντμαν παραδέχτηκε ότι συχνά έλεγε: «Μη με πλησιάζεις» και «μισώ να το κάνω αυτό» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Δεν με νοιάζει αν δεν με αγγίξουν ποτέ ξανά στη ζωή μου!» πρόσθεσε. Ακόμα και ο Ντίκινσον αποκάλυψε σε συνέντευξη Τύπου ότι έλεγε στο καστ και το συνεργείο να «φύγουν για λίγο» όταν εκείνη χρειαζόταν χώρο στο πλατό.
Το καυτό  τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας δίνει ήδη στους κινηματογραφόφιλους μια γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει, με τη σεξουαλική ένταση να ξεχειλίζει στην οθόνη.

Η Νικόλ Κίντμαν δεν θέλει άλλους… οργασμούς
Σκηνή από την ταινία “Babygirl”.

«Ήταν τόσο παρούσα όλη την ώρα (η σεξουαλίκη ένταση) για μένα που ήταν σχεδόν σαν εξάντληση», δήλωσε η Κίντμαν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η  Νικόλ Κίντμαν είναι Αυστραλή και Αμερικανίδα ηθοποιός, βραβευμένη με Όσκαρ, BAFTA, Χρυσές Σφαίρες, Έμμυ.Οι ερμηνείες της σε αρκετές ταινίες, όπως τα «Έτοιμη για Όλα»(To Die For, 1995), «Moulin Rouge!» (2001) και «Οι Ώρες» (The Hours, 2002), επιβραβεύτηκαν με πολλά βραβεία και πολύ καλές κριτικές. Το 2006 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!