Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Πενέλοπε Κρουζ: Φωτογράφισε γυμνό στο ντουζ τον Χαβιέ Μπαρδέμ

Η φωτογράφιση του γυμνού Μπαρδέμ από την αγαπημένη του Πενέλοπε Κρουζ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η γυμνή φωτογράφιση του Χαβιέ Μπαρδέμ για τις ανάγκες του περιοδικού «The Gentleman’s Journal», με τις λήψεις να είναι τραβηγμένες από την σύζυγό του, Πενέλοπε Κρουζ.

Η φωτογράφιση του γυμνού Χαβιέ Μπαρδέμ από την αγαπημένη του έγινε στο σπίτι τους στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο μπάνιο.

Oι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ταινία «Χαμόν Χαμόν» του 1992, που ανέδειξε την Πενέλοπε Κρουζ σε μια ταλαντούχα ηθοποιό.« Ήταν 17 ετών και εγώ 22. Ήταν η πρώτη της ταινία, μια από τις πρώτες μου ταινίες. Μια μεγάλη ταινία. Γνωριστήκαμε στη δοκιμή των ρούχων, όπου κοιταχτήκαμε και υποθέτω ότι κάτι συνέβη. Κάτι που δεν έχει καμία εξήγηση και ξεπερνά τη λογική και εξήγηση» σημείωσε ο Χαβιέ Μπαρδέμ στη συνέντευξή του.

 

Ο Χαβιέ Μπαρδέμ και η Πενέπε Κρουζ συναντήθηκαν ξανά, έπειτα από 17 χρόνια, για την ταινία του Γούντι Άλεν «Vicky Cristina Barcelona» (2009), το οποίο χάρισε στην Πενέλοπε Κρουζ το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. «Συνειδητοποιήσαμε ότι το συναίσθημα ήταν ακόμα ζωντανό. Έτυχε να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι εκείνη τη στιγμή, οπότε φυσικά συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί» σημείωσε ο ηθοποιός Χαβιέμ Μπαρδέμ στο περιοδικό.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!