Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Η εξομολόγηση του Πικέ

«Η Σακίρα έκρυψε την αλήθεια»

Για μια ακόμη φορά η εξομολόγηση του Πικέ ανάβει φωτιές. Ο Ζεράρ Πικέ κατηγόρησε τη Σακίρα ότι δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής σχετικά με τις συνθήκες του χωρισμού τους σε μια σπάνια συνέντευξη επί του θέματος. Η εξομολόγηση του Πικέ έγινε πάνω από δύο χρόνια αφότου αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους.

Η 47χρονη Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον 37χρονο πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα τον Ιούνιο του 2022, εν μέσω φημών ότι την απατούσε μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

Στο διάστημα που ακολούθησε, το κλίμα μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, με την τραγουδίστρια να τον χαρακτηρίζει «Βόλντεμορτ», μεταξύ άλλων, και να εξαπολύει επιθέσεις κατά του Πικέ μέσω της μουσικής της.

Λίγο καιρό αφότου ανακοίνωσαν ότι θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ο 37χρονος πρώην ποδοσφαιριστής προχώρησε στη ζωή του με την 25χρονη Κλάρα Κία Μάρτι (η οποία βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο της τραγουδίστριας) με την οποία υποστηρίζει ότι είναι «πολύ ευτυχισμένος». Η εξομολόγηση του Πικέ ήρθε τώρα για να ταράξει πάλι τα νερά.

Η εξομολόγηση του Πικέ

«Στο τέλος, η αλήθεια ή ό, τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό», δήλωσε ο Πικέ στο CNN. «Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά σε ξέρουν. Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις, και αυτό μου δίνει μεγάλη ηρεμία», σημείωσε ο πρώην αθλητής και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος. Η ζωή που έχω ζήσει, το να μπορώ να παίζω για τον σύλλογο της ζωής μου για περισσότερα από είκοσι χρόνια, να έχω υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που τους έχω ακόμα».

Ο Πικέ και η Σακίρα απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Μίλαν, που είναι 11 ετών, και τον Σάσα, που είναι εννέα.

Η εξομολόγηση του Πικέ
Ο Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι το 2022, η ισπανική «El Periodico» ανέφερε ότι το ζευγάρι ζούσε χωριστά εδώ και λίγες εβδομάδες, καθώς η ποπ-σταρ έδιωξε τον Πικέ από το σπίτι.

Υπήρξε μια θεωρία ότι η Σακίρα ανακάλυψε τη φερόμενη απιστία του τότε συντρόφου της διαπιστώνοντας ότι ένα βάζο με μαρμελάδα φράουλα στο σπίτι τους είχε φαγωθεί όσο εκείνη έλειπε. Η Σακίρα ήταν η μόνη που έτρωγε μαρμελάδα φράουλα στην οικογένειά τους. Ωστόσο, η τραγουδίστρια της Νότιας Αμερικής έχει από τότε διαψεύσει την εν λόγω εικασία.

Το καλοκαίρι του 2023, ο Πικέ φέρεται να μετακόμισε με την Κλάρα Κία στο σπίτι που είχε με τη Σακίρα όταν εκείνη μετακόμισε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη. Τον Ιανουάριο του 2023, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τη νέα σύντροφο του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή στο σπίτι τους πριν από τον χωρισμό του από τη Σακίρα.

Η Σακίρα φέρεται να ήταν συντετριμμένη από το κλιπ που είχε τραβηχτεί τον Αύγουστο του 2021, το οποίο καταγράφηκε δέκα μήνες πριν ανακοινώσει τον χωρισμό της από τον επί 11 χρόνια σύντροφό της. Να υπογραμμίσουμε ότι η Κλάρα εργάζεται ως υπάλληλος στην εταιρεία του Πικέ, «Kosmos».

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!