Όλα τα νέα στην ώρα τους
Lifestyle, Gossip, Celebrity News

Λίαμ Πέιν: Βρέθηκαν παράνομες ουσίες σε κουτί σαπουνιού

Υπάλληλοι του ξενοδοχείου απολύθηκαν με την υπόνοια ότι χορήγησαν παράνομες ναρκωτικές ουσίες στον Λίαμ Πέιν               

Ο θάνατος Λίαμ Πέιν συνεχίζει να προκαλεί σοκ σε όλο τον κόσμο, καθώς οι θαυμαστές παραμένουν συντετριμμένοι από τον τραγικό θάνατό του. Ωστόσο, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες, προκύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες ημέρες του τραγουδιστή.

Ωστόσο, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο σταρ των «One Direction» ήταν υπό την επήρεια της Cristal, ενός παραισθησιογόνου ναρκωτικού που μπορεί να προκαλέσει ψυχωτικά επεισόδια.

Αυτό συσχετίζεται με την «ενοχλητική» και ακανόνιστη συμπεριφορά του προσωπικού και των επισκεπτών του ξενοδοχείου που είχαν δει από τον τραγουδιστή εν όψει του θανάτου του.

Έκτοτε, πολλά μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου έχουν απολυθεί για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους στην πώληση ναρκωτικών στον Λίαμ Πέιν.

Ένας από τους φίλους του Λίαμ είπε στην εφημερίδα Sun ότι ο σταρ του For You βρισκόταν στην Αργεντινή από τις 30 Σεπτεμβρίου ενώ ανανεωνόταν η αμερικανική βίζα του.

Η πηγή είπε ότι αξιωματούχοι της αμερικανικής πρεσβείας ζήτησαν από τον Λίαμ να κάνει τεστ ναρκωτικών για να αποδείξει ότι ήταν καθαρός πριν ανανεωθεί η βίζα.

Google News icon
Ακολουθήστε την ontime24 στο Google News!